čtvrtek 29. prosince 2016

Idyla vánočních svátků v Božicích (akt.30.12.)

Někdo se úplně netrefil do křižovatky
... a to ještě není silvestr (foto 30.12.)
Na Vánoce se připravujeme různě. Někdo si třeba kromě kapra, salátu, stromečku a dárečků chystá taky pořádné kvalitní lože. Ani sváteční dny nemusí být bez problémů a do Silvestra si musíme dávat taky pozor.


Momentka ze z pátku 23.12.2016 z jedné nejmenované božické ulice a snad už je minulostí.
Jak si kdo ustele,tak
si lehne


Aktuální obrázek z 27.12. je z problematické ulice Pod masnou. Nejenže tam stále zápasíme s bezpečným průjezdem ve spodní části a s neoznačenými přechody pro chodce, ale dnešní vítr sem navál i ořezané větve. Kde se tam toto roští vzalo těžko říct. Někdo musel tyto větve ořezat a zapomněl je odstranit a odvést. Dnešní povětří pak udělalo své. Někde se stala chyba ... Ale třeba zítra už bude všechno OK.

Úzká ulice Pod masnou byla dneska
ještě užší



            (lan)

4 komentáře:

  1. Kdo by dneska,na Štěpána,potřeboval do lékárny,tak pohotovost má Lékárna Dr.Max u dolního Kauflandu ve Znojmě.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Štěpána 26.12. dávají na slovenské Jednotke :1 první díl nového Winnetoua. Určitě bude lepší než české pohádky :-), kterých už je předávkováno.

    OdpovědětVymazat
  3. Ono jich není ani tak předávkováno jak překoukáno.My máme tolik krásných pohádek ale vysílají se jen některé a to několikrát do roka a aby sme je nezapomněli tak je opakují znovu o vánočních svátcích.Včera jsme koukali na pohádku Tři bratři a větší paskvil jsem neviděl.

    OdpovědětVymazat
  4. Větve po celých Božicích.Někdo?!třeba nějaka firma jak to spadne tak se to nechá. Však on to někdo uklidí.jim je že to kolikrát zavazi a dělá neplechu. Už je to ale uklizeno..tak snad spokojenost

    OdpovědětVymazat