pátek 22. října 2010

Jak diskutovat II.


Jelikož se můj minulý návod nesetkal s úspěchem, tak se pokusím ještě jednou a pouze základní „anonymní“ variantu:

Pod článkem je sekce nazvaná „Přidat komentář“. V ní je textové pole, do kterého napíšeme komentář. Pod tímto textovým polem je sekce „Komentovat jako“ a možnost zvolit profil. Jako poslední  úplně dole je profil „Anonymní“, ten vybereme. Poté stiskneme tlačítko „Přidat komentář“. Komentář se však hned nezobrazí – zobrazí se až ve chvíli, kdy ho schválí editor webu probozice.blogspot.com. 

Doufám, že je to takto už jasnější, tak zkuste hned pod tímto článkem zadiskutovat. Nepůjdu dnes spát, dokud nepřijde aspoň jeden příspěvek:)

Administrátor

7 komentářů:

  1. Tak jestli je administrátor ještě stále vzhůru, tak mu posílám pozdravný mail, a jdu to zkusit.
    Tak: 1. Píšu toto sdělení
    2. v rubrice "Komentovat jako" klikám na šipečku vpravo a z nabídky vybírám "Anonymní"
    3. Klikám na pokyn Přidat komentář.
    4. Můj pokyn je odeslán a moje sdělení se objevuje ještě jednou. A to s možností "Upravit" - tu využívám a vracím se do textu a ještě dopisuji toto sdělení.
    5. Jdu pod komentář a do okýnka "Ověření pomocí slova" vpisuji slovo, které je tam jako kontrolní uvedeno - tentokrát je to slovo "Catsetduo".
    6. Klikám na označení "Přidat komentář"
    7. Můj komentář je odeslán a objevuje se informace: "Váš komentář bude zobrazen po schválení editorem".
    8. jakmile to editorem schválí (musí být na webu), je příspěvek přidán a zobrazí se pod tím článkem, k němuž se vztahoval. A taky v levé liště "Nejnovější komentáře".
    9. Ufff, tak snad se to podaří.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejde to,Karel!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už jsem na to přišel. Než kliknete na okno ,,Přidat komentář", tak nejdříve kliknout na na okno ,,Náhled", vepsat heslo, které je zde uvedeno a pak teprve kliknout na ,,přidat komentář".

    OdpovědětVymazat
  4. Karel vzkazuje,prý máš poslat pořádný návod:))

    OdpovědětVymazat
  5. Karel už ví, jak to bude dělat :-). Horší je to s božickou pumpou PHM. Firma SwissTank asi neprožívá nejšťastnější období a tak moc nespoléhejte na to, že zde natankujete. Zvláště diesly! Včera večer dovezli pouze 2000 l nafty, hned dnes ráno jedna nejmenovaná božická firma natankovala 500 l, my běžní řidiči tankujeme tak 25 - 30 l. Dokdy myslíte, že tato zásoba vydrží? Do zítřka? Ladislav Nevrkla

    OdpovědětVymazat
  6. Zdar hošani,co ten fotbal v sobotu ,tonikoho nezajíma,já jsem myslel,že zalezu do hospody a už tam zůstanu v těch atasovicích,vždyt vy jste měli s toho prdel,co tam mohl dělat náš brankář,když tam na něj chodili tři čtači sami,to nám brzo uteče,nevím kde byli všichni hráč a jestli měl tak velký vliv na fotbal pohřeb pana J. Vzpamatujte se .

    OdpovědětVymazat