neděle 18. března 2012

Fotbal: Na miroslavskou šotolinu se našim moc nechtělo

Vím, že to je trapná výmluva, ale je to tak. V neděli po poledni se omluvilo pět hráčů základní sestavy z účasti v dalším přípravném zápasu našich fotbalistů. Na šotolině v Miroslavi jsme nakonec uhráli remízu 3:3

Ti, co jeli podali maximálně odhodlaný výkon a třebaže odehráli celý zápas v deseti, bojovali a nakonec zápas s miroslavskými dorostenci srovnali na plichtu.
 V brance stál Kuba Zifčák a dvakrát lovil míč ze sítě po víceméně vlastních brankách. "Já bych plakal," konstatoval jeden z očitých svědků. Já to nebyl, já místo fandění kupoval ve Znojmě koberec, ale tlumočím postřehy přímých účastníků. Kapitán  Pavel jen konstatoval: Ale uhráli jsme aspoň remízu." Skromně zamlčel, že vstřelil výstavní branku z poměrně velké vzdálenosti. Další dvě přidal "dravec" Marian Vávra! Věrný fanda Bohoušek, měl pro Mariana jenom slova chvály, a to je myslím docela dost vysoké ocenění!
Vedli jsme 1:0, ale postupně nám domácí nasázeli  "tři vejce do skla"! Po poločasu 2:1 jsme po třetí brance domácích nerezignovali, ale nakonec jsme vyrovnali na 3:3. Zaplaťpámbů za to.
Kromě výše jmenovaných si absolutorium  zaslouží Džamp a Michal. Příležitost hrát dostal i další dorostenec Vlasta Žilík.
V neděli 25.3.2012 by se měl hrát poslední přípravák, a to na našem hřišti. Soupeř i přesný termín je v jednání, informaci najdete během týdne na tomto webu.

                       Ladislav Nevrkla

8 komentářů:

  1. komu by se chtělo na škváru ;) v této době je to fakt dívný hrát na šotolině, když je tolik umělek..

    OdpovědětVymazat
  2. Nedělní soupeř už se rýsuje, každopádně se bude hrát na hřišti v Božicích.

    OdpovědětVymazat
  3. kterej blbec tady mele o škváře prostě se hrálo tam kde se hrálo a myslím si že je jedno kde to bylo (marian)

    OdpovědětVymazat
  4. Mariane-- jdi do p....e,hrej si na tom sám,v dneění době je to holej nesmysl.Pata.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdybycho měli mít stejný názor jako ty Pato,nemusime pak ten fotbal hrát vůbec.Jako ještě si bude někdo vybírat kde hrát a kde ne...Jirka

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Nedělní příprava: Božice - Těšetice 25.3.2012 v 15 h na naší trávě.

    OdpovědětVymazat