pátek 24. února 2017

Pozvánka: Fašank se Sabrin bandem

Letošní božický fašank bude  v několika směrech jiný než ty v uplynulých deseti letech. Svoje síly totiž spojí tradiční pořadatelé fašanku SDH Božice a fotbalisti, kteří už potřetí uspořádají obecní zabíjačku. Vše se bude konat v jeden den, a to v sobotu 25.2.2017.


Hasiči mají na starosti i průvod masopustní maškar po celých Božicích a během své pochůzky se zastaví též na hřišti, kde pod pergolami pořádají fotbalisti oblíbenou zabíjačku s doprovodným programem. Bude tak záležet jenom na každém z nás, kde se s letošním masopustním průvodem potkáme. Každý účastník průvodu masek po obcí obdrží od pořadatelů vstupenku na večerní merendu ZDARMA. Maškary, které přijdou až na večerní zábavu, zaplatí vstupné poloviční.
Večer potom budou hasiči v sále kulturního domu pořádat masopustní zábavu, tradičně zde bude promenáda masopustních masek, půlnoční hasičské překvapení a po půlnoci pochovávání basy.

 A že se o dobrou zábavu a legraci postarají i skupiny masek, je jaksi samozřejmé. Chybět nebude ani soutěž o nejvtipnější, nejoriginálnější a nejzábavnější masky! Tak jako vždycky... A sejít se můžeme i "v pekle" na štulničku ...

                   (lan)
A malý osvětový dodatek na závěr:

Hasičský fašank je plně v režii hasičů a fotbalová zabíjačka zase fotbalistů. To, že se průvod masopustních maškar potká na hřišti s účastníky zabíjačky, je takový malý bonus pro nás všechny. Na jednom místě si můžeme mastit ústa ovarem i se na parketu bavit a tančit s vtipnými maškarami. Kde se s tolika lákadly v jeden čas a na jednom místě potkáte? No jedině 25. února 2017 v Božicích.



Na božickém fašanku hraje Sabrin band




Žádné komentáře:

Okomentovat