sobota 4. února 2017

Fotbal: V neděli první přípravný zápas na umělce v Hrušovanech n. Jev.

V neděli 5.2.2017 by měl být sehrán první přípravný zápas božických fotbalistů. Soupeřem bude tým Siebenhirtenu, za nějž chytá náš bývalý gólman Pumpido. Utkání TJ Sokol Božice - Siebenhirten/Weinv. USV je naplánováno na 12 hodinu a hrát se bude na umělce v Hrušovanech n. Jev.


Takže lehká oprava původně zveřejněného soupeře i času. Změny tedy ještě můžou nastat. Za současného nevyzpytatelného počasí to může být i: sníh, ledovka, náledí, námraza ... a taky málo hráčů! :-)
To poslední nehrozí, protože všichni jsou už natěšení ...

Lopatov bude naším soupeřem příští neděli 12.2.2017 zase ve 12 h. Lopatov je docela příjemné překvapení podzimu. Zatím jsou totiž Litobratřice na 1.místě III.B třídy se 34 body!!!

Dnešní dolnorakouský soupeř je po podzimu na 6. místě 3. třídy regionu Mistelbach s 21 body. takže vyrovnaný soupeř pro našeho účastníka okresního přeboru, který zatím drží po podzimu 9. místo se 17 body. Kromě Michala Hrubého v brance válí za Siebenhirten i další náš bývalý elitní střelec Lopík (Pavel Ležák). Takže dost důvodů na to, abych si na nedělní oběd zajeli do Hrušovan n.Jev.

                (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat