sobota 25. září 2021

Možná až krutý výsledek pro domácí

 


Do Prosiměřic jsme sice jeli pro body, ale člověk nikdy neví... Zápas jsme postupně získali pod kontrolu a domácím jsme dovolili jen občasné výpady. 

OP: Prosiměřice A - Božice A 1:5 (0:1). Naše branky: 3x Honza Lukáš, po jedné Evžen Egner a David Švejdík.


Úvodní pětiminutovku zakončila neproměněná gólovka domácích. Zápas se nadále hrál ve svižném tempu, na užším hřišti i s řadou nepřeností. Jeden souboj odneslo na pár minut i Rosťovo koleno. Šance jsme měli i my, ale takové gólovky, jaké spálili domácí v 19´ a 26´ jsme neměli. Při té poslední vynikl gólový um našeho Pumpidy v bráně.

´Po našem rohu v 34´a perfektním centru Žapíka Evženovi přímo na hlavu jsme se ujali vedení 0:1. Evžen si výborně sběhl a ukázal, v čem je jeho síla.

Domácí, na co sáhli, to se jim nepovedlo, dokonali svůj dnešní zmar v 50´. Dvojnásobnou gólovku vyřešil opět bravurně Pumpido. Zato nám se dařilo. V 56´ poslal bojovný Soukič míč Žankovi a ten křížnou  střelou na zadní tyč zvýšil náš náskok na 0:2. Domácím nepomohl ani penalta, kterou v 69´ zcela nepochopitelně proti nám nařídil sudí koudela. "Ani z toho gólu nemám radost," úpravil nedaleko nás sedící domácí fanoušek. To hovoří za vše. Domácí penaltu proměnili a vrátili se do zápasu. Stav 1:2 trval něco přes deset minut.

Tato nespravedlnost nás jen na chvilku utlumila. Během deseti minut jsme znovu dostali zápas pod kontrolu. V 80´ se ve výborné příležitosti objevil Žanek, ale byl z toho jenom roh. Na výborný centr z tohoto rohu si tentokrát naběhl Žapík a posunul nás v 81´ opět do dvougólového vedení 1:3. Za čtyři minuty centroval Lovec a Žanek zvýšil na jasných 1:4. Domácí rezignovali a v 90´ jsme jejich odevzdanost potrestali po minutovém kolotoči ještě jednou brankou Žanka. Za stavu 1:5 pískl rozhodčí Koudela konec zápasu.

Možná si domácí tak krutou porážku nezasloužili, ale popravdě řečeno jsme je do šancí moc nepustili, a když už nějakou měli, tak nás podržel výborný Pumpido. Ve středu hřiště dřel Richard, mile překvapil Soukič a také Zdeněk. Naše opory odvedly svůj dobrý standard  a tak je naše vítězství zcela zasloužené.

Na vedoucí Mor. Krumlov B (20 b.) nám schází jeden bod, naše skóre je ukázkové 33:13 a náš útoční Honza Luzkáš vede se 17 brankami tabulku střelců.

                (lan)




Žádné komentáře:

Okomentovat