pondělí 23. ledna 2023

Školní ples již v sobotu. Místa nakonec budou


 Spolek rodičů při ZŠ a MŠ Božice Vás srdečně zve na Školní ples s předtančením žáků ZŠ Božice. Nebude chybět bohatá tombola, fotokoutek a občerstvení.

předprodej vstupenek v knihovně
od 23. ledna 2023
informace na tel: 721 857 540
prosíme všechny, aby si na ples nenosili vlastní alkohol

A po opatření Obecního úřadu 24.1.2023 bude nakonec celá jídelna k dispozici návštěvníkům. A jde to. :-)

24 komentářů:

  1. Nepravdivá informace dnes jsem byla mistenky už nejsou dlouho mám prý počkat jestli ti co je mají dlouho zamluvené jestli to nezruší nebo jestli si pro ně nepřijdou velmi špatná organizace 😒😒

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem naopak od některých jiných původně neúspěšných žadatelů dostal informaci, že dnes uspěli. Právě místo těch, kteří je měli zamluvené a dnes si pro ně nepřišli. Tak ještě zkuste vydržet.

    OdpovědětVymazat
  3. Na co čekat? Organizace o ničem. Kdo to kdy viděl.. slyšel na ples si koupit lístek na stání. To snad ani nemyslíte vážně. I ty mladý holky i starší už vidím jak v lodičkách vydrží kolik hodin stát. No chudáci ženy..
    Víte co? :) měli udělat dva plesy:)
    Aaa třída teď. :)
    Bééčko třeba za měsíc a bylo i o ples víc :)
    Kam přijdu tam se mluví jen o plese.. A nee vůbec v dobrým... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý nápad :) a co si Budem lístky byly zamluveny mnohem dřív než to bylo pro veřejnost zveřejněný. Ať si dá ruku na srdce ten co má víc než čtyři listky.. A nebo ti co si je ze známosti nechali zamluvit. Přejme to aspoň si užijí ples..

      Vymazat
    2. Bylo domluvené že tančící budou mít přednostně k dispozici 4 lístky ale jistá osoba už někomu prodávala klidně 11 a to je už jasný že to nemůže vyjít na všechny

      Vymazat
    3. Tak se můžete na příští ples přihlásit jako spoluorganizátor s výbornými nápady, které určitě všichni ocení jako skvělé. Seženete sponzory, ve svém volnu oběhnete vše potřebné a pak už jen budete v klidu čekat kdo vás bude hejtit.

      Vymazat
    4. Přesně tak. Být pořadatelem je vždycky velká zodpovědnost, moc starostí a téměř žádný vděk. V Božicích by to chtělo nový impuls. Tady je každá rada drahá. Myslím, že teď je tady určitý tým mladých lidí (myslím tím Spolek rodičů), který má velký potenciál (chuť, schopnosti, nasazení) a byla by velká škoda toho nevyužít do budoucna, nejlépe už teď. Začít by se mohlo od koordinační role naší nové radnice, která rozdělila oblasti společenských aktivit do dvou komisí, a ta která má na starosti zábavu a společenský život určitě ráda přivítá zástupce všech božických spolků (a že jich tady je!!!), aby dali hlavy dohromady a něco fungujícího podle daných pravidel vytvořili. Když se mohli domluvit už před léty hasiči a fotbalisti na střídavém pořádání krojovaných hodů, proč by to nešlo i pro jiné akce dalších božických spolků? A co si budeme říkat, ona i ta mediální propagace je důležitá a není tak jednoduchá a samozřejmá, jak si někdo myslí.

      Vymazat
  4. Vzal jste mi myšlenku z úst. Má to ovšem jedno velké ALE: Kdo bude ten druhý ples pořádat? Nápad, aby i druhý božický ples byl s předtančením a obdobným programem, je výborný a jediný schůdný. Jenže ho musíte připravovat s předstihem, vlastně brzy po tom, co skončí ten letošní ples. Spolek rodičů těžko bude organizovat dvě tak náročné akce. Ze stávajících fungujících spolků má s organizováním plesů zkušenost už jenom Myslivecké sdružení B-B Drop. Na jejich plesy jsem chodíval rád, protože tam bývala výborná tombola. Ve "zlatých devadesátkách" se organizace plesu ujala společenská komise. Byl to ples obecní spojený s předtančením a držel si velmi solidní úroveň. Poslední roky - i díky covidu - to bylo pro pořadatele těžké a myslím, že je letošní enormní zájem překvapil, možná dokonce zaskočil. Uspokojit všechny nelze, forma zadávání místenek se ukazuje jako méně šťastná... To teď ví i pořadatelé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápad by to byl dobrý.. Třeba obecní ples.. Obec by mohla.. Když toto je školní.. Proč nee obecní a třeba by i ti co pořádají školní by pomohli. Vše je o domluvě.. Nebudem spolu spekulovat to měli najít jiné řešeni oni když věděli že jsou dvě třídy... Hlavně ať se ti co budou sedět dobře baví.. A ti co budou na Stojáka tak ženy.. Botasky to jistí :)

      Vymazat
  5. V 80.letech byly tyto školní plesy taky narvané, ale lidi se tam vešli. Sedělo se tam, kde je dneska bar až ke dveřím do jídelny, sedělo se v části jídelny a sedělo se i vlevo na podiu....:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je smutné že všichni dávají vinu škole ale tohle neorganizuje škola, domluvené něco bylo a když někdo něco poruší tak je to potom těžký no

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou dvě třídy,tak se stím dalo počitat, že vše bude vyprodáno

    OdpovědětVymazat
  8. Já se předem omlouvám, ale myslim si že tady ta informace že jsou dvě třídy měla být oznámená dřív. Spoustu lidí toto nevědělo.

    OdpovědětVymazat
  9. Když má někdo na starost předprodej vstupenek.. Tak by tam taky hlavně měl být

    OdpovědětVymazat
  10. Proč by tam seděla,když neměla co prodávat.A hlavně lístky měla poctivě prodávat jak bylo domluveno-4 lístky na tančící dítě!!!!A ne,že se dítě ve škole pochlubí,že má pro svoji rodinu celý stůl.To je pak jasný,že nezbyde na ostatní.Muselo být jasný,že když jsou dvě tančící třídy,že sál zaplní hlavně jejich rodiny a ostatní ikdyž se chtějí pobavi mají holt smůlu.A jak již někdo přede mnou psal,mohli se udělat plesy dva a pobavili by se všichni a klidně i bez tomboly.Všechno jde,jen chtít!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes až na potřetí co jsem tam jela zakoupit listky se to podařilo. Ale to už je teď jedno.V minulých letech se toto nestalo. Byl stanovený čas místo kde zakoupit. A nee chodit na vícekrát.
    Ples se plánuje dá se říct rok dopředu, tak ti co to mají na starost určitě věděli že jsou třídy dvě a podle toho vše naplánovat.
    Ale dětem přeji ať jim to dobře tančí a pobaví se. Je to jen jejich ples

    OdpovědětVymazat
  12. Vážení zájemci o místenky na ples, ve spolupráci s obcí se nám podařilo rozšířit množství míst k sezení o dalších asi 40 - 50 míst z důvodu přesunu dětí z jídelny do jiných prostor. Nově je tedy možné i tuto místnost plně využívat.

    OdpovědětVymazat
  13. No to je pěkně trapný a kde ty děti budou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děti bohužel budou nahoře v zasedacce budou pořád lítat nahoru a dolů ☹️

      Vymazat
    2. Strašná představa, snad to děti něják zvládnou a přežijí. Přece jenom být v 15-ti letech tak dlouho bez maminky je nepředstavitelné.

      Vymazat
    3. O to nejde ale budou lítat pořád nahoru a dolů po schodech je to hlavně jejich ples tak mají být někde poblíž a ne v patre

      Vymazat
    4. Však ať lítají. Proboha vždyť jim je 14-15..v tomto věku sedět na zadku v zasedačce nemusí.. A můžou být v centru dění.. Tančit.. Bavit se. Co by taky pořád v té zasedačce dělaly.
      Jak píšete je to jejich ples oni se budou bavit.. I kdyby se mělo lítat sem a tam.. Neřešte nesmysli

      Vymazat
    5. Jj je to jejich ples ale organizuje to někdo jiný a nic není podle nich jak oni to chcou

      Vymazat
  14. A co že je to v zasedačce. Není to na konci Božic :) Možná ocení že jim rodiče nebudou pořád v patách :) děti si poradí. Jen rodiče v tom vidí problém :) Co je na tom trapnýho? Tak ten kdo si bude v klidu sedět samozřejmě neocení místa navíc v jídelně. Už se tady vzpamatujte.

    OdpovědětVymazat