pondělí 27. března 2023

V sobotu na karneval


 Oblíbený karneval pro děti je připraven na sobotu 1. dubna od 14 h v božickém kulturáku. Tak nezapomeňta a přijďte se pobavit i se svými dětmi a vnoučaty.


                   (lan)

9 komentářů:

  1. Je mi smutno z toho že je před velikonoce a Božice opět zklamání. Kde je nějaká výzdoba nebo něco? Nebo to před OÚ je velikonoční výzdoba?kde to ani nejde vidět? To snad ne!? Máme kruhový objezd proč se neudělá něco tam. Hrádek ten se může pyšnit i ostatní vesnice. Ale z Božic je nějak smutno.
    A to jsme si zvolili teoreticky mladý lidi, tak se očekávalo že i v tomto změna bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je mi z toho smutno zvolili jsme si mladý lidi tak jim důvěřujte a neházejte jim klacky pod nohy.Aninka L.

      Vymazat
  2. Je pravda, že toto v Božícich hodně vázne.a že daleko menší obce mají výzdobu co se může Božickým o tom jenom zdát.
    Přitom když se něco koná okolo vína.. To billboardy a plakáty jsou všude.ale na výzdobu penízky nejsou a to je velká škoda. A jak někdo píše marný by to nebylo třeba na kruhovým objezdu. A neee zastrčený něco málo u OÚ.

    OdpovědětVymazat
  3. To hlavni vedeni ( rozumej moc vykonna) zustalo beze zmen, jen si vymenili koryta ( rozumej zidle, mistnost, parkovaci misto...). Kdo ceka nejake zasadni zmeny je naivni....

    OdpovědětVymazat
  4. naopak...nechapu proč by v postní době měla byt velikonočni výzdoba...to na pohřbu si necháváte zahrát svatební tance....?

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den.... že vy tady všichni chytří se nejste schopni ani podepsat. Velikonoční výzdoba se chystá jen každý nesedí doma na kulích jako pár chytrých jedinců. Nikdo z vas nema ani snahu se nabidnout, ale pomlouvat, to jo. Jak to začínám sledovat, nemá se cenu nějak snažit, vždycky se najde nějaký rypák který bude vrtat. Je mi z vás smutno a pro takové nemá ani cenu něco ve vesnici dělat. S pozdravem Jara Klecar ml.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jste se teď zapojil do něčeho pro obec neznamená že budete nadávat do rypáku. Vy rypete tady v božícich do všeho . Zrovna vy máte co vykládat a urážet. Od toho se někdo zvolil aby se postarali. A mají veřejnost oslovit aby pomohli. A možná by se někdo i našel.
      Výzdoba pěkná, Jana

      Vymazat
    2. Když někdo napíše svůj názor.. Hned je rypák.?Pane Klecar že to píšete zrovna vy kterej rype do všeho. Teď že se angažujete něco dělat nemusite vy urážet, a určitě tady nikdo nikoho nepomlouvá.
      Možná kdyby lidi věděli že se něco chystá, třeba by pomohli. Ale nikdo nic neví. Míra P.

      Vymazat
  6. Myslím, že vše dopadlo v pořádku jak by mělo. Na karnevalu byly hezké masky a spokojený rodiče. Tak by to mělo být všude

    OdpovědětVymazat