sobota 4. prosince 2010

BM-Bio - O nás


Firma BM-Bio je mladá dynamická společnost založená roku 2010. Nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů, mastí a lékárenských produktů. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravinové doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
A to vše pro léčbu, ale i pro prevenci zdraví. Obchod je určen pro všechny kategorie lidí, od 1 do 100 let, pro děti, ženy i muže, pro nemocné i zdravé.
Hlavním cílem firmy je nabídka produktů s nejvyšší kvalitou za přijatelnou cenu. Dalším cílem firmy není pouze prodej výrobku cílovému zákazníkovi, ale i doporučení optimálního komplexního řešení daného zdravotního problému. Usilujeme o rozšíření naší nabídky o generická léčiva a doplňky stravy cestou spolupráce s obchodními partnery.
 

Bližší popis některých druhů produktů:
Přírodní produkty z Peru

V peruánských Andách a amazonských pralesích roste celá řada zajímavých rostlin, které byly dlouhá léta používány pouze místním domorodým obyvatelstvem. Poznatky o účincích některých těchto bylin jsou natolik přesvědčivé, že tyto byliny byly zahrnuty do sortimentu zboží. Dodáváme na trh přírodní neupravené mleté sušené byliny v želatinové tobolce. Přípravky jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR jako doplněk stravy.

Vláknina
  
Psyllium je jedinečným zdrojem vlákniny. Díky vysokému obsahu rozpustné i nerozpustné vlákniny dokáže psyllium již po několika dnech užívání navodit správnou hustotu stolice. Psyllium mechanickou silou odsouvá z trávícího traktu škodlivé zplodiny a zabraňuje tak vstřebávání cukrů a cholesterolu do krve. Po rozpuštění v tekutině nabobtná až 40 krát. Této jeho unikátní vlastnosti se využívá při redukčních kúrách, protože tímto je možné omezit příjem jiné kalorické potravy. Psyllium není návykové a proto je vhodné pro dlouhodobé užívání.


Masti
 
Bylinné masti jsou vyráběny podle tradičních lidových receptur s využitím současných vědeckých poznatků. Základem všech mastí je kvalitní čištěné vepřové sádlo, které je velmi dobrým nosičem léčivých látek obsažených v bylinách. Sádlo se používá k léčbě různých dermatitid, nejsou známy alergie na něj. Navíc se sádlo svým složením značně podobá lidskému tuku, a proto se dobře vstřebává do lidské pokožky. Pro tyto vlastnosti jsou bylinné masti při mnoha kožních problémech stále nenahraditelné, a to i přes značné rozšíření různých jiných kosmetických výrobků.
 
Náš celý sortiment:




Další informace na stránkách obchodu www.bm-bio.cz nebo na e-mailu bm-bio@bm-bio.cz.



1 komentář: