sobota 12. listopadu 2011

Fotbal: Krumlov nás opět pokořil (akt.)

TJ Mor. Krumlov B - TJ Sokol Božice A 4:0 (0:0)
S Jirkou Kubíčkem v brance a bez útoku jsme vydrželi úspěšně vzdorovat až do 57. minuty. V 1. poločasu jsme dobře začali, byli jsme techničtější i herně lepší. Domácí se postupně sehráli a ve zbytku poločasu nás začali tlačit. Taky  měli větší šance. Nám se podařilo udržet čistý štít a Jirka se několikrát ukázal v dobrém světle.

Podobně jsme zahájili i 2. poločas, ale brzy jsme se na řadě postů vyčerpali a po vstřelené brance už jsme se do zápasu nedostali. Výborně hrál Džamp, dobrý byl Lopík v záloze, ale nově sestavené dvojici Honza - Tomáš se až tak nedařilo. I obrana byla pod velkým permanentním tlakem a když padl v 70. minutě druhý gól do naší sítě, bylo rozhodnuto. Jirkovi nelze nic vyčítat, spíš zůstává záhadou, proč nepřijel Ivoš, když telefonicky prý svoji účast potvrdil. Sobotní dopolední termín nebyl taky asi nejideálnějším (ani já jako divák jsem letos poprvé nebyl přítomen na našem utkání) a neúčast Patrika, Romana i Aleše byla znát. Na lavičce jsme neměli tentokrát vůbec nikoho (!!!, teda kromě trenéra Davida Švestky) a tak když se v 80. minutě zranil Jara Jandásek (koleno?) dohrávali jsme zápas v deseti a obdrželi jsme i další dva góly. Porážka 4:0 je až příliš krutá, ale na Krumlov my prostě neumíme hrát. Přitom do 85. minuty  to bylo 2:0. A podle jednoho z našich hráčů jsme i v tomto zápase měli na remízu. A taky ocenil přístup Tomáše Rauše, který nastoupil, protože to bylo třeba. Tak toho si cením i já.
Sestava: Jirka Kubíček - Petr Horký, Jaromír Jandásek, Petr Procházka - Zdeněk Chrenovský - David Švejdík, Pavel Ležák,  Tomáš Kudlička, Marian Vávra - Jan Kudlička - Tomáš Rauš. Kouč: David Švestka. Přítomno i 5 nejvěrnějších božických fanoušků.

IV.C: Břežany B - Božice B 4:1
Jeli jsme zase v bídné sestavě. zaskakovat muselo 6 hráčů, kteří dopoledne hráli v Mor. Krumlově (dorostenci a mimo soupisku áčka). Čestný gól dal Marek Zifčák z penalty.
                                                                                                                 Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat