pátek 11. listopadu 2011

Pozor na zloděje!

Tento týden došlov naší obci k několika vloupáním do rodinných domů v Božicích i Českých Křídlovicích. Policie ČR proto vydala následující výzvu:
Policie České republiky informuje o tom, že v posledních dnech dochází ke zvýšenému nápadu trestné činnosti vloupání do rodinných domů a to převážně v denní době – dopoledne. Vzhledem k těmto skutečnostem žádá Policie o pomoc při pátrání po pachatelích, zejména žádá občany, aby věnovali zvýšenou pozornost případnému pohybu podezřelých osob a vozidel v naší obci a o tomto informovali Policii České republiky Obvodní oddělení Hrušovany nad Jevišovkou (tel. 974 641 840), Obecní úřad Božice (tel. 515 257 125), nebo volali na linku 158. Převzato z http://www.bozice.cz/.
                                                         (lan)

1 komentář:

  1. My jsme si postavili dům na vesnici a myslela jsem si,že se tady nekrade, ale pletla jsem se. I u nás na vesnici se zloději do dvou domů vloupali. Hned, jak jsme se to dozvěděli, jsme si koupili alarm , abychom měli náš dům před zloději dostatečně ochráněný. Nevím, co bych dělala, když bych se v noci vzbudila a byl u nás v domě zloděj.

    OdpovědětVymazat