čtvrtek 8. listopadu 2018

Božické maminky připravily lampionový průvod

Božické maminky uspořádaly v úterý 6. listopadu 2018 lampionový průvodSraz všech účastníků byl v 17 hodin na dětském hřišťátku na božickém "Strahově", tj. nad božickým kulturákem a dépéeskou (DPS) a v 18 hodin lampionový průvod vyrazil po vybrané trase.


Nejprve průvod zamíří z kopečka nad DPS dolů kolem kulturáku, zabočí vpravo, projde kolem fotbalového hřiště, přejde na chodník a projde kolem školy a vojenských bytovek a poté se malé zářící lampionky vrátí průchodem mezi Holasovými a Míčovou zahradou k dětskému hřišťátku "na Strahově".

No a dnes již organizátorky z řad maminek děkují všem, kteří se úterního lampioňáku zúčastnili. Fotečky se v tom večerním šeru nikdy moc nepodaří, ale to není rozhodující. To podstatné je úplně někde jinde. Věřím, že toto nebyla poslední akce...

                   (lan)



2 komentáře:

  1. Než jsem stvořil pozvánku, už zareagovala jedna ze spokojených maminek, že se něco pro malé děje přece jenom připravuje. Já k tomu dodávám: nejlepší jsou neformální akce a božické mamky zjistí, že si takto poradí i v jiných věcech. Ochotní pomocníci se taky vždycky najdou a s propagací vám rád pomůžu! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Že bychom,my rodiči, konečně pochopili,že je nejvyšší čas začít s našimi potomky aktivně pracovat, nenechat je napospas "moderním technologiím" a věnovat se jim aktivně!? Dát jim zase podnět k fyzické aktivitě jako tomu bylo dříve?
    Doufám, že nás bude víc a víc...

    OdpovědětVymazat