sobota 17. listopadu 2018

Mezi božickými rybáři. Pozvánka na rozsvícení vánočního stromu v Božicích

V Božicích v neděli
2.12.2018 před
školou...
Jít na akce božických spolku, to je balzám na duši. A tak jsem v sobotu v podvečer poseděl mezi božickými rybáři. Je to jeden z těch spolků, kteří si za svou činnost zaslouží pochvalu nás občanů a podporu obecních orgánů. 

S božickými rybáři se potkáme za 14 dní v neděli 2. prosince 2018 odpoledne na prostranství před naší základní školou,
kde po dvou letech bude opět rozsvícen vánoční strom obce Božice. Rybáři budou zajišťovat občerstvení a nabídnou nám mj. kapří hranolky a speciální vánoční punč!!! Tak už se těšíme ....
            (lan)

13 komentářů:

  1. Rybáři? Proč néé hasiči jako každý rok.To se zase angažoval nějaký chytrolín ne? Před školou? Min rok byl už krásný vánoční strom před obecním a letos zase ty stoleté pahýly??... ale tak snad se jim akce vydaří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se chce zase někdo velice angažovat.. Tolik let SDH se snaží a určitě dobře vždy vše perfektní a teď takhle!a teď jim nikdo nedá ani vědět.Tak se to vážení nedělá.

      Vymazat
  2. Ono něco bude svítit i před kulturákem. Letos prý zajišťuje rozsvícení (Program) škola a ta to chce před školou, tak to bude před školou. Určitě bude budova školy otevřená, aby se tam dalo jít na WC.....??? A že se na občerstvení budou podílet rybáři? Já myslím, že důležitější je v tomto případě to, že zajímavé občerstvení bude. A třeba tam budou se svařákem i hasiči. Snad se všechny podrobnější informace včas dozvíme z oficiálních míst. Mají na to dlouhých 14 dní!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím tady Dalibor Tomášek člen SDH Božice rozsvecovani vánočního stromu děláme už pár let mi to že to budou letos pořádat spolek rybářů je pro nás docela překvapení ale proč ne problém to není ale mysl si a to i moji kolegové že by nás o tom mohl někdo říct a ne že se to dozvídáme z tohohle blogu vše je o domluvě ale rozhodně se to neřeší takhle

    OdpovědětVymazat
  4. Snad všichni, kteří se nějakým způsobem podílejí na této akci, už dávno ví, že se s nimi počítá. Hasiči i rybáři se určitě na prostranství vejdou, návštěvnost této akce bývá vysoká a bude jenom dobře, když se tým pořadatelů rozšíří. Jenom ta božická informovanost nadále pokulhává.....

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě se tam obě organizace vejdou ale snad může někdo přijít a oznámit to SDH a domluvit se co a jak budeme kdo dělat vše je jen o domluvě mezi organizaceni a ta tu prostě není žádné organizaci by se to nelíbilo takovej přístup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dalibore, já ti úplně rozumím, mám v tomto směru stejný pohled na věc. Někdo celou akci organizuje a ten někdo už měl všem zainteresovaným oznámit co a jak bude a co se po kom bude chtít.... Vezmu to ale pozitivně a odzadu: V Božicích je řada aktivních spolků a neformálních sdružení občanů, kteří ukázali, že umí.... Tak jenom jim dát důvěru a komunikovat s nimi.

      Vymazat
  6. Určitě já netvrdím že to musí pořádat jenom SDH každý to může pořádat ale měj
    by kontaktovat organizací která to pořádala o nic jiného nejde každý má to právo to pořádat ale taky se to musí vše pořádně domluvit o nic jiného nejde hlavně se nějak nerozhadat a podporovat se mezi sebou.

    OdpovědětVymazat
  7. Vázne komunikace.každopadně je to podraz na SDH.. Celý roky se snaží a teď jim nikdo neřekne ani ň.špatně je to ale i ze strany rybářů.akce se koná za 14 dní měli se spojit a probrat co a jak. Férové jednání..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rybáři snad dostali od někoho zakázku. Ten někdo je přece známý, ten nese odpovědnost za organizaci této akce. Svalovat něco na rybáře je alibismus hodný současných Božic. Hasiči jsou na tom stejně jako rybáři, fotbalisti, vinaři, Spolek Jiráskova domu a já nevím kdo ještě ... Všichni chceme, aby tady bylo plno rozmanitých akcí, aby se v nich ukázali různí pořadatelé a spolupořadatelé, a pak si budeme něco vyčítat??? Je třeba věci jasně pojmenovat a začít organizaci kulturních, společenských a sportovních akcí v Božicích dělat průhledně, jasně, otevřeně, zavčas a bez nějakých postranních úmyslů, že s Frantou jo a s Pepou ne ... prostě to musíme i v Božicích začít dělat nějak jinak, když se to dosavadní neosvědčilo! A bylo by fakt moc špatně, kdyby se spolky měli hádat mezi sebou!!! To by bylo moc špatně!

      Vymazat
    2. Nebo to bylo taky trochu jinak.

      Vymazat
  8. Dalibore,mám takový pocit ze o tom nemá tucha vícero jednotlivců...

    OdpovědětVymazat
  9. Dneska už se objevil plakát k akci, tak snad je jasno. Akci pořádá škola a hasiči, občerstvení zajišťují rybáři. Tak snad je po zbytečném rozruchu.

    OdpovědětVymazat