středa 29. ledna 2020

Neohlášené pochůzky po obcích. I v Božicích

Na facebookových stránkách sousední obce Hrádek se objevilo v minulých dnech varování: Vážení občané, byl nám nahlášen pohyb podezřelých osob nabízející prodej matrací. Prosíme občany, aby si dávali pozor a nikoho do svých domovů nepouštěli a nekupovali nic, o co nemají zájem.


Následovalo včerejší upřesnění: Děkujeme občanům za zaslání podkladů pro identifikaci osob,jedná se opravdu o firmu provádějící čištění komínů, která však nenahlásila pochůzku po obci.
Po velkém úspěchu ze včerejšího dne nám po obci chodí dva muži v maskovaném oblečení a zvoní na domy. Nabízí kominické služby, avšak kominické firmy, které v naší obci provádí vymetání komínů, se vždy ohlásí na OÚ a až po ověření spol. je vyhlášeno. Dnes nikdo nic neohlásil, takže buďte opatrní a nevpouštějte je do svých domů.

Určitě nejsem sám, kdo může potvrdit, že se nám takoví "tuláci" pohybují i po Božicích. V minulých dnech to byla např. mladá dvojice muž a žena, která se snažila oslovovat božické domácnosti s jakousi tiskovinou v ruce....

                (lan)

1 komentář:

  1. V pátek 31.1.2020 se po Božicích pohyboval mladý sympatický muž, velmi dobrý rétor, který nabízel parfémy a jinou kosmetiku pro ženy. Jeho pohyb hlaste na obec, nemá povolení k pochůzkovému prodeji, ten je v obci Božice zakázán. Drzost a troufalost některých lidí nezná mezí!!!!!

    OdpovědětVymazat