sobota 25. července 2020

I v Hrušovanech n . Jev. se v sobotu bavili

V Hrušovanech na hřišti krátce před než
to vypuklo...
Na FB TJ Cukrovar Hrušovany je zhodnocen průběh velké sobotní akce určené odpoledne primárně pro děti a jejich rodiče, večer pak pro ty o něco starší.


Včerejší akce na hřišti se nám povedla se vším všudy.
* Naši nejmenší si poprvé v životě zkusili první ostré zápasy. Pod vedením Filipa Groba a Pavla Haase odehráli krásný turnaj. Všichni byli oceněni poháry, medailemi a byli vyhlášeni nejlepší střelec turnaje a nejlepší hráč turnaje.
* V aleji uspořádaly Dvě rybky napínavé závody na odrážedlech a kolech, kterého se zúčastnilo cca 40 dětí. Všechny tyto děti dostaly krásné ceny a malí závodníci odcházeli spokojeni.
* Roušky pro Hrušovany odehrály fantastický exhibiční zápas, který v mezičase vyplnilo vystoupení roztleskávaček a taneční vystoupení dětí. Po zápase byly navíc oceněny panem starostou Milošem a paní místostarostkou Volnou za šití roušek pro spoluobčany. Zaslouží si i pochvalu za rozjetí souběžné akce ve večerních hodinách - disko u kabin, kde se některé předvedly jako vynikající tanečnice, především při zátěžové zkoušce na našich nových stolech!
* Proběhly i tradiční pivní slavnosti. Návštěvníci mohli ochutnat několik druhů piv a také se zapojit do pivních soutěží, kterých se nakonec zúčastnilo spoustu Hrušovaňáků, za mohutného podporování fanoušků akce, kteří dokázali vytvořit vynikající atmosféru. Pěkný doprovodný program organizovaný hospodou na hřišti.
* O občerstvení se postaral pan Rabata, myslím, že z prasete zůstaly jen ořezané kosti.
* Povedl se i těžký zápas proti Dobšicím. S hodně silným soupeřem jsme ještě v poločase prohrávali 0:2, ale dokázali jsme se zvednout a celý zápas dotáhnout do skvělé remízy 2:2. Na penalty jsme vyhráli 4:1, kdy 4 chytil fantastický Aleš Gerspitzer. Asi nejlepším hráčem na hřišti, který absolutně vyčníval, byl Jan Daniel. Tomu se zápas hodně vydařil.
* Večerní koncert kapel Grussbach a Non-stop byl takovou třešničkou na dortu. Děkujeme těmto kapelám, že zdarma (jak se říká za pivo a párek) odehrály pětihodinový koncert.
* !!! Děkujeme panu starostovi a paní místostarostce, že se došli podívat a poděkovat holkám z Roušek. Děkujeme kapelám Grussbach a Non-stop za skvěle odehranou zábavu. Děkujeme Městu Hrušovany nad Jevišovkou za bezplatné zapůjčení lavic a stolů a spolupodílení se na uhrazení nákladů na pohoštění našich dětí a holek z Roušek. Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří nám během celého dne pomáhali. Nebudu tady vyjmenovávat všechny jednotlivce, určitě bych na někoho zapomněl, ale velké díky patří Aleši Gerspitzerovi, který mi pomohl s přípravou celé akce. !!!
* Nezbývá nám, než se těšit na další akci a věřit, že vyjde opět se vším všudy, letos to bylo po X letech i s počasím.
David Juris, předseda TJ Cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou

Žádné komentáře:

Okomentovat