středa 1. února 2017

O víkendu na školní i jiné plesy, jinak do přírody (dopl.)

Potkal jsem odpoledne jednu božickou maminku táhnoucí svého potomka na sáních a ptající se řečnickou otázkou: Jak to, že nejsou venku žádná děcka? No, to já se ptám taky! Máme tady nádherný sníh a ani děti nejsou venku, aby si ho užily! Nebo je bolí hyždě po včerejším pololetním vysvědčení? U nás v Božicích nenabízí tento víkend nic organizovaného, za kulturou můžeme k sousedům.


Na programu jsou vesměs školní plesy. Vybral jsem pro vás tři. Docela by mě zajímalo, jak hraje skupina Stone na plese v Olbramovicích? U nás v Božicích ještě nehráli, což je možná škoda ....






A další víkend plesy sportovní:






2 komentáře:

  1. Ony by deti určitě rady byly venku, bohužel je skolila chřipka. Školku v Kridlovicich dnes museli zavřít. Střevní chřipka napadla i paní kuchařku. Ať se všichni brzy uzdraví a užívají si zimní radovánky. Kučeříková :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já myslel, že s nachlazením zápasím dva měsíce jenom já. :-) Ale máte pravdu i naše vnoučata mají podobný problém a to bydlí jedna na vysočině a druhé ve Zlínském kraji. Chřipka a nachlazení si nevybírají. Tak ať se fakt dají rychle do kopy, dokud je ještě krásná zimní příroda kolem nás.

      Vymazat