neděle 22. července 2018

Aktuálně z dění v našem fotbalu

O nových posilách už jsem psal nedávno, dodat můžu, že se ještě vedou další jednání. příprava však taky nezahálí a několik zápasů už je ve výhledu. Na našem hřišti trénuje semo tam Tasanda a sehraje zde i přípravný zápas.


Michal Hrubý, Roman Šob a Pavel Ležák, to jsou jména fotbalistů, která by se v našem týmu měla na podzim objevit. O případných dalších posilách se jedná.
Tam, kde to půjde, budeme žádat o přeložení domácích zápasů Božic A ve III.A tř. na sobotu.
Trénuje se pravidelně podle interní domluvy na vnitřní mobilní síti našich fotbalistů. pěkně dohromady hráči Arsenalu i Benfiky a pak ser jde společně zahnat žízeň....
Předjednané jsou dva přípravné zápasy. V pátek 27.7. to bude zápas s TJ Sokol Hrádek. Hraje se na hřišti v Hrádku v 18 hodin. A týden na to budeme hrát v pátek 3.8. v 18:30 h v Oblekovicích proti trénujícím "spojeným" silám FK Znojmo A,B,C.

Jelikož Tasovice dělají terénní úpravy svých hřišť a současně budují i moderní umělku, trénují na různých místech, mj. taky u nás, a tak se ve středu 25.7. v 17:30 h můžeme zajít v Božicích podívat na jejich přípravný zápas TJ Sokol Tasovice - HFK Třebíč (právě spadli z divize).

       (lan)

2 komentáře: