čtvrtek 5. července 2018

Dva havarované osobáky v Božicích. Odnesla to i studna (akt.)

Člověk si říká, že dneska, ve sváteční den, je všude klid a mír, a pak koukne na dopravní nehody a zjistí, že někde u božické Jednoty se ve tři čtvrtě na devět dopoledne 5.7.2018 srazila dvě osobní auta.


Naštěstí se nikomu nic nestalo. Ale jestli to bylo kvůli tomu, že tam pořád nejsou umístěná zrcadla, pak se musíme nad sebou zamyslet: PROČ? proč tam to zrcadlo není???
Jak jsem se dozvěděl posléze, obětí nehody byla božická řidička, která dokonce bydlí v "Prelátově ulici" a kam možná chtěla při svém návratu domů (od Mackovic) odbočit. Napral to prý do ní řidič jedoucí snad nepřiměřenou rychlostí právě z "Prelátovy ulice", a to tak, že to odnesla dokonce i studna u kapličky - viz foto!!!! Jo, kdyby tam bylo už dávno umístěno zrcadlo, jak na tomto blogu upozorňujeme již řadu let, bylo by riziko nehody daleko menší (možná až blížící se nule) a i řidič, který jede rychle a chce se touto nepříjemnou křižovatkou prosmýknout, co možná nejrychleji, by zbystřil svou pozornost!!!!
Kdo opraví studnu, na čí to bude náklady a kam bude Pavel jezdit pro vodu, to jest ve hvězdách!!!!

     (lan)






2 komentáře:

  1. To je nebezpečné místo ale já se divím, že se doposud nic nestalo v ulici od jednoty na Kolonku. Protože v místě kde je obecní školka. A humorná cedule s 30 opravdu nepomáhá. Ulicí se jezdí i 80. Na takové dlouhé ulici by se hodili minimálně 3 retardéry.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ted jsem získal přesnější a pravdivější info o nehodě:Bozicka řidička vyjížděla ze své "Prelatovy" ulice a odbočovala vlevo. Byla už v pulce hlavni silnice,když se k ni zleva od sypky prihnalo auto s neznámým borcem a napralo to ni tak,ze ji rozbilo předek zleva a hodilo ji pravou stranou na studnu u kapličky.

    OdpovědětVymazat