pondělí 2. července 2018

Je po hodech, můžeme jít do voleb!

Vážení přátele, ano, ano: Sváteční dny skončily, žáci škol mají dva měsíce leháro a my, kteří se semo tamo věnujeme nějaké veřejné činnosti, máme před sebou výzvu. 5.-6.10.2018 se konají volby do obecních zastupitelstev, kterým se běžně říká volby komunální. A protože čas jsou peníze a čas kvapí jak voda, tak už se to v některým kruzích začalo vařit již před božickými krojovanými hody.


My jsme si hody nechtěli kazit a nechtěli jsme je kazit ani vám, a tak se do té všední práce pouštíme až po hodech!
Jako první, co musíme udělat, je sestavení kandidátky. Protože nebyla současným zastupitelstvem přijata žádná změna, bude se v Božicích volit opět 15 členů obecního zastupitelstva. Proto budou sestavovány kandidátní listiny, na kterých bude většinou právě těch patnáct jmen. Může jich být méně (kandidovat dokonce může i sám jediný kandidát), ale nesmí jich být více než 15.

Možná už vás oslovili ti, kteří se již nemůžou dočkat a skládat začali už na jaře. Já můžu přiznat, že jsme samozřejmě taky nespali, ale vlastní sestavování kandidátek je právě před námi. Taky můžu prozradit, že naše volební strana se opět bude jmenovat PRO BOŽICE, tak jak se jmenuje tento blog - http://probozice.blogspot.com/. A taky můžu říct, že čelo kandidátky bude taky tradiční: Ladislav Nevrkla, Jan Kudlička a Robert Turoň.

Kdo máte nějaký návrh, dotaz či připomínku, sem s nimi. My se nebojíme ničeho, my děláme vše PRO BOŽICE! Ozvat se můžete kdokoliv jakýmkoliv způsobem. Jsme tady pro vás a každého, kdo má chuť jít do toho s námi rádi přivítáme a vyslechneme.

Veškeré aktuality o nás najdete na tomto webu.

                    (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat