pátek 24. září 2021

Vážný problém nemá řešení?

 


Na FB https://www.facebook.com/probozice přišel dneska vážný dotaz: Dobrý den. Mám dotaz, jak tedy zní vyhlaska a jaký je postup ohledně popíjení alkoholu na veřejných místech. Konkrétně me zajímá místo vedle umělecké školy. 


Včera zde policie ČR "konzultovala" s místními opilci jejich jednání, ale ani je nějakým způsobem nehlo a stále tam zůstávají(vlastně ani nevím zda je vyháněli). Je to opravdu hnus, nemůžete si zde sednout,vše tam smrdí moči. Údajně oplzle mluví i s dětmi.

Nezlobte se, ale toto je moc!

K souhlasným reakcím přibyla i jedna konkrétní zkušenost: Souhlasím a díky za tento příspěvek. Věčně opile žvatlaji na děti i přes to, že už jsem jim důrazně řekla ať si nás nevšímají. Člověk se bojí projít natož sednout si tam.

                                                      (lan)

Této otázce se věnovalo i poslední zasedání zastupitelstva a věřím, že se k tomu vedení obce vysloví i připravovaném čísle Božického zpravodaje.
Ta zpráva na zastupitelstvu byla neradostná.

4 komentáře:

  1. Musím plně souhlasit.Je to opravdu hrozné a naše děti to musí chtě nechtě snášet a dívat se na ně.A není to jen posedávání a popíjení u umělecké školy.Spousta se na ně musí dívat i u obecního sklepu,kde okupují obcí né zrovna levně zakoupeným pamatkovým lisem,z kterého si udělali výčep.Neváží si ničeho a věří si v tom,že vlastně na ně nikdo nemůže!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to opravdu hnus. Ať s tím už někdo něco udělá. U lisu vykonávají svoje potřeby u okolních sklepů.. Smrdi to tam no katastrofa. Škoda té vizitky co "dělají" Božícím. O parku ani nemluvě. Smrad.. čpí to tam močí. Normální lidi si tam opravdu sednout ani nejdou. nedaji pokoj jak dospělákům tak hlavně dětem!

    OdpovědětVymazat
  3. A u lípy se chlastá vesele dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ne že jo. Jim je to u zadele..čuňata.snad i policie je na ně krátká. Vysmívají se sotva odjedou

      Vymazat