sobota 30. října 2021

Dnešní zápas "pohnojili" rozhodčí (dopl. a opr.)

 


Nepíše se mi to vůbec lehce, protože jsem si vědom toho, že sehnat dneska fotbalového rozhodčího je nadlidský výkon. Ovšen delegovat na zápas jako AR 2 Jiřího Navrátila bylo přeci jenom silné kafe. Aby sudí vulgárně nadával hráčům, to se jen tak nevidí. Atmosféře podlehl i hlavní sudí Tomáš Fiala a tak nechám na delegátovi utkání, jak jeho výkon zhodnotí.

OP: Božice A - Mor. Krumlov B 5:6 (3:5). Naše branky: 2x Evžen Egner, 2x Honza Lukáš a Lukáš Soukup. jedna Evženova, jedna Žankova a ta Soukičova jsou na  facebooku https://www.facebook.com/probozice a facebooku https://www.facebook.com/Nevermind1956/


Zápas negativně ovlivnilo vyloučení Pumpida v Hostěradicích a jeho dnešní absence. Nevím, co vedlo trenéra k nasazení Honzy Sz. do branky, když celou sezonu v ní nestál ani jednou. Jeho pozdější náhradník Čopek byl výborný v Hostěradicích a nezklamal ani dneska. Je jenom škoda, že jsme už neměli sil na důraznější a přesnější zakončení v závěrečných minutách. Plichtu jsme si nepochybně zasloužili. A zapomenout nechci na Evžena v útoku. Jeho nasazení v posledních zápasech znamená výrazný posun v naší útočné hře.


Jinak to byl téměř infarktový zápas pro malé i velké diváky, o hráčích na hřišti a na střídačce ani nemluvě... "Zadek" nás v první čtvrhodině nepodržel, ale pak jsme spíše měli problém s padajícími hráči Krumlova, jejich divadelním svíjením se a řadou "nekošer" výroků sudího. Ten navíc za stavu 4:6 neodpískal v 75´ ruku krumlovských hráčů ve vápně!!!

Žanek sice v 85´ snížil na kontaktních 5:6, ale ani naše velice pohledná akce v 89´ ke kýženému vyrovnání nevedla. Sudí správně nastavil řadu ztracených minut, ale hosté zdržovali seč mohli (ŽK pro gólmana) a těsné vítězství uhájili.


Jinak nás ale fotbalisté a jeden z funkcionářů Moravského Krumlova na lavičce velmi zklamali. Takové mužstvo si vítězství v okresním přeboru a potažmo postup do krajské I.B třídy v žádném případě nezaslouží. 

                       (lan)
















Žádné komentáře:

Okomentovat