sobota 2. dubna 2022

Počasí aprílové, zato výsledek suprový

 

Žapík nebo Lovec? Každopádně
vedeme 2:0

Na dnešní zápas s vedoucím týmem OP Hrádkem jsem nevěděl, jak se obléct. Před půl čtvrtou začal poletovat snížek, pofukoval studený severák a teplota vzduchu byla těsně nad nulou. Samotný zápas nás však všechny velmi brzo rozehřál, skoro líp než grog nebo čaj, nebo ...

OP: Božice A - Hrádek 4:0 (4:0). Naše branky: 2x Lovec, Pacík a Džamp


Nastoupili jsme v silné sestavě a od první minuty jsme dávali znát, že si s námi vedoucí tým okresního přeboru (oslabený o zkušeného Zábojníka) tentokrát asi nezadá.

Sestava: Pumpido - Čopek, Kamil, Jura - Žapík - Soukič, Honza K., Richard, Pacík - Žanek, Lovec

První branku v 8´ jsme pořádně nikdo neviděli. Já si šel zrovna pro čaj, Honza podobně a Ivan tu skumáž taky nepřečetl. Tak nějak jsme to dali později dohromady, že úspěšným střelcem naší vedoucí branky byl Lovec. Jak ten míč dopravil do brány však netuším ....

Stav 1:0 vydržel až 27´  a zase jsme se nemohli shodnout, kdo byl střelcem. Část z nás tvrdila, že exekutor přímého kopu Žapík, část, že doklepávající Lovec na tyči. Vedení 2:0 však bylo jasné! Taky je třeba dodat, že ve 24´ vychytal výborný Pumpido hrádeckou gólovku a naším nejviditelnějším hráčem v té době byl technicky zdatný Pacík a výborný Lovec.

Hrádek naše vedení srazilo do kolen a v 30´ inkasoval potřetí z kopačky dneska výborného Pacíka.

Účet dnešního našeho brankostroje korunoval v 38´ hlavou Lovec po přesném centru Žanka.

I přes naše další velké šance (Lovec nejmíň 2x) zůstal stav 4:0 až do konce zápasu.

Asi nejhezčí moment zápasu předvedl ve 44´ Lovec. Jeho individuální akce bohužel skončila střelou nad otevřenou bránu. Ale parádní akce to prostě byla. V gólovce se Lovec ocitl i v 54´ . Naopak hosté neproměnili ani svou největší šanci v 82´. Tak jako v předcházejících chvílích jim v tom zabránil bravurním zákrokem náš gólman Pumpido.

Do hry se postupně dostali i naši hráči z lavičky (Pavel, Lukyn a Číža) a dlužno podotknout, že druhá půlka pařila Hrádku. Bohužel jejich střelecká impotence byla dneska do nebe volající, náš Pumpido vynikající a výborný týmový výkon našich až nečekaně kvalitní. I když to hrající trenér Jura nemá moc rád, jsou jeho jarní výkony a jeho působení na hřišti výrazným pozitivem pro náš tým. A i díky tomu působí naše mužstvo velmi dobrým a vyrovnaným dojmem. Vlastně bych dneska musel chválit jednoho našeho hráče vedle druhého.... a to zase až tak nechci, aby jim sláva nestoupla do hlavy. Stínem zápasu bylo zranění Lovce, jehož žebra se dostala do kontaktu s kolenem soupeře... :-(. Uvidíme, jak to dopadne.









IV.C: Těšetice - Božice/Břežany B 1:3. Dvě naše branky dal Rosťa Procházka, tu třetí přidal Miloš Novotný. Zdařilý vstup do soutěže.

4 komentáře:

  1. a Mira na lajně jako nic ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to, že jsem žil v domnění, že má problém s kolenem, tak běhal jak mladík! :-)

      Vymazat
  2. Myslím si, že když chceme, tak NÁS v okrese nikdo neporazí. Ale musíme chtít každý zápas ... včera všichni dobří, i kluci co šli s béčkem do Těšetic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo včera přišel i za chladného počasí na hřiště a sledoval zápas, tense nejen zahřál, ale byl i nadmíru spokojen s naším výkonem. Doopravdy to byl koncert a i hráči, kteří naskočili z lavičky, tak se předvedli v těch nejlepších barvách, což dokládá i video, které jsem dal na facebook (Pavlova akce).

      Vymazat