sobota 16. dubna 2022

Velikonoční nadílka Rakšicím


Zápas s outsiderem soutěže jsme nepodcenili a přestože to hlavně v první půlce nebyl moc líbivý fotbal, měli jsme zápas pod kontrolou a brankostrojem v závěru jsme nakonec i vysoko vyhráli.

OP: Božice A - Rakšice A 4:0 (1:0). Naše branky: 3x Žanek (Jan Lukáš), 1x Rosťa Procházka


Úvodních pět minut jsme byli neplodně usazeni na polovině soupeře, pak však přišlo  naše malé zaváhání - a hosté trefili v 6´ tyč!!! To nás probudilo k větší aktivitě, kterou korunoval v 10´ vedoucí brankou Žanek. Byla to jeho první jarní branka.

Na tu druhou jsme si všichni museli počkat až do 70´, kdy po našem rohu stál Žanek na zadní tyči a pohotově zvýšil do odkryté brány na 2:0. To byl moment, který odpor hostů zlomil. V 82´ využil číhající Žanek chybu v domácí rozehrávce a nádhernou brankou dovršil svůj dneska svůj hattrick. Stav 3:0 už se zdál konečným, ale střídající Mira Gabrhel vymíchal v 85´ hostující obranu, přihrál dalšímu střídajícímu hráči Rosťovi a ten uzavřel skore dnešního utkání na 4:0.

Hosté bojující o záchranu se snažili a v průběhu zápasu měli i nějakou brankovou příležitost. Buď však jejich střely létaly vysoko nad nebo mimo bránu, anebo zasáhl bezchybný Pumpido v  naší bráně.

Poprvé na jaře zasáhl do hry Roman a taky střídající Bojar. Nehrál zraněný trenér Jura a chyběl Ríša Nevoral.

               (lan)






Žádné komentáře:

Okomentovat