neděle 9. dubna 2023

Na Bílou sobotu jsme dovezli bod

 

Tento moment asi rozhodl...

Na Bílou sobotu jsme vyrazili do Višňové. Pěkný městys s pěkným fotbalovým areálem a hodně vášnivých fanoušků v něm. Velikonoční teplo určitě vypadá jinak, ale teplé jégrovo prádlo a horký čaj o pauze pomohli k tomu, že jsme byli víc zaujatí děním na hřišti než nepřízní počasí.

I.B sk.B: Višňové - Božice 3:3 (1:1). Naše branky: 2x Honza Lukáš a jednu přidal Lukáš Soukup


Nastoupili jsme s velkým odhodláním, i když v oslabené sestavě. Taky s novým kapitánem Honzou Kudličkou a Evžou na stoperu. Důležité bylo, že se střelecky chytil náš ostrostřelec Žanek a už ve 4´ k překvapení celých řadních řad domácích vsítil náš vedoucí gól z neuvěřitelného úhlu. Domácí pak dlouho  neúspěšně "bušili do našich vrat". Pomohla jim až nerovnost terénu při šťastné střele domácího "Cavaniho" a do šaten jsme tak šli srovnaní 1:1.



I nástup do druhé půle měli na kopačkách domácí a záhy se dostali do vedení 2:1 díky jednomu ze čtyř Adámků na hřišti Jakubovi. My jsme však otřepali a po jednom z výpadů byl ve vápně v gólově šanci sražen Žanek. Sám se stal úspěšným exekutorem penalty a vyrovnal na 2:2. Hlad domácích po prvním jarním vítězství byl velký a po 10 minutách nám stejný Jakub Adámek dal další gól. Na našich byla v té době již patrná únava a taky zranění Dalibora se ukázalo nepříjemnějším. Do hry tak naskočil trenér Jura a v závěru vystřídal střelce našeho třetího, vyrovnávacího gólu Soukyče rekonvalescent Pumpido.

Bojovný duch nás neopustil ani v tomto utkání, a tak jsme všichni odjížděli z Višňové spokojeni. Domácí chtěli tři body (je to vidět na jedné z fotografií), my jsme chtěli tři body, no tak máme oba po bodu a musíme být rádi, že jsme rádi.

V tabulce jsme se sice neposunuli, ale výrazně zlepšené výkony našeho týmu v jarní části soutěže nám dodávají přeci jenom opatrného optimismu. Lámat chleba se může už příští neděli 16.dubna, kdy na našem hřišti hostíme Fotbal Jevišovice-Mikulovice. Začíná se už ve 14 hodin.

                             (lan)

Momentky našich branek:


















Další momentky ze zápasu:
































Žádné komentáře:

Okomentovat