pondělí 10. dubna 2023

Pozvánka na zasedání zastupitelstva


Ke svému pátému zasedání se ve čtvrtek 13. dubna v 18 h sejdou božičtí zastupitelé. Bude se jednat o splaškové kanalizaci v Zámlýní a taky o návrhu změn územního plánu.


                   (lan)




 

7 komentářů:

  1. dotaz....je k nalezeni někde i zapis z tohoto zasedani....?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude, ale v této chvíli, jak jsem se díval, ještě není. Asi až zápis zkontrolují ověřovatelé zápisu (to jsou na každém zasedání zvolení 2 zastupitelé).

      Vymazat
    2. Kromě usnesení zastupitelstva by měla být zveřejňována i Usnesení Rady obce Božice. To se ale v Božicích bohužel neděje. Jen pro zajímavost se podívejte, jak má vypadat web Města Znojma, který je pro nás všechny vzorem, a byl i oceněn jako nejlepší web Jihomoravského kraje. Bylo by dobře, kdyby se jím božická radnice nechala inspirovat a řídila se jím.

      Vymazat
    3. Ještě doplňuji, že zápisy ze zasedání zastupitelstva najdete v sekci DOKUMENTY, rozkliknete a tam najdete, jak pozvánky, tak zápisy.

      Vymazat
  2. mockrát diky za zcela vyčerpávající odpověď....👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím méně toho víme, tím lépe! 🤔. Aspoň tak se to jeví nezaujatému pozorovateli. V dohledné době vyjdou Božické noviny č. 2, tak věřme, že se dozvíme více.

      Vymazat
  3. Tak Usnesení z posledního zastupitelstva je již na svém místě. Jestli se teda něco důležitého a zajímavého dozvíte, to bohužel netuším.

    OdpovědětVymazat