úterý 16. srpna 2011

Fotbal: Nejlepší fotbalový střelec Božic

Jaký je současný moderní trend fotbalu? Zvítězit! Dá se říct, zvítězit (téměř) za každou cenu. Zkušebně se rozbíhá v některých zemích i u nás verze, kdy se při nerozhodném výsledku pokračuje dál, třeba penaltami. Bodování se vyladí, ale každopádně se hraje na vítězství.
Možná to z pohledu barona Coubertina a jiných „rovnostářů“ není dobře, na druhou stranu – co si budeme říkat – dneska je to tak, že jen vítěz bere vše! Vše se valí překotně, rychle, na nic není čas a tak nám v paměti zůstávají jenom útržky čehosi důležitějšího a zajímavějšího. V Božicích zatím (bohužel) přetrvává tendence, že je jedno, kdo dal gól, kdo třeba rozhodl utkání nebo aspoň vyrovnal či snížil. Je to podle mého názoru špatná strategie! S nikým se neradil a sám za sebe a za tyto stránky vyhlašuji Soutěž o nejlepšího božického střelce v sezóně 2011/2012. Snad se najde i nějaký sponzor, který nejlepší střelce ocení, za sebe můžu slíbit, že od webu „PRO BOŽICE“ určitě na konci sezóny nějakou pozornost dostane.
No a protože nemám šanci sledovat detailně všechny soutěže, vyhlašuji tuto soutěž (zatím) pouze pro muže – A v Hostan OP i B ve IV.C tř.
Aktuální stav:
Nejlepší střelci Božice A: 1 – Jaromír Jandásek
Nejlepší střelci Božice B: 2 – Jaromír Jandásek, Tomáš Kudlička, 1 – Marian Vávra

                                                                                                                 Ladislav Nevrkla

4 komentáře:

  1. Nejlepší střelci:
    Božice A: 1 - J. Jandásek, D. Švejdík, M. Vávra, J. Kudlička
    Božice B: 2 - J. Jandásek, T. Kudlička, 1 - M. Vávra, M. Himal, P. Horký
    (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Tipovací soutěž s Hostanem:
    Na zápasy Hostan OP se dá tipovat. Podrobnosti a tipy najdete v hostinci Jana Kudličky. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Musíte si dát dvě piva a jako první jsou vždy Božice (i když hrají venku jako teď ve Višňové). Dal jsem na 3:2 pro nás. Dobrých střelců máme dost a já jim věřím! (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Po 3. kole:
    Božice A: 1 - Jandásek, Švejdík, Vávra, Kudlička, Michalovič, Kubíček, Horký (1 branku si dal soupeř vlastní)
    Božice B: 2 - Jandásek,T. Kudlička,Vávra, 1 - M. Himal, Horký, Rauš; v platnosti zůstanou branky proti Práče B, i když zápas bude kontumován v náš prospěch
    (lan)

    OdpovědětVymazat