neděle 27. dubna 2014

Po sobotě bez bodu, v neděli jsme bojovali statečně (akt. 28.4.)

Dvěma sobotními zápasy a třemi nedělními pokračovaly o víkendu okresní fotbalové soutěže, v níž mají své zastoupení Božice. V nejočekávanějším utkání jsme po srdnatém boji podlehli lídrovi III. B Hostěradicím na jejich hřišti 4:0.
Muži III.B: Hostěradice - Božice 4:0 (0:0)

Ve značně oslabené sestavě jsme v neděli dopoledne vyrazili na hřiště vedoucího týmu z Hostěradic. Mj. chyběli Evžen Egner, Zdeněk Chrenovský, Vlasta Žilík, Martin Zedníček a Broněk Horáček. Bylo nás prostě málo. Přesto jsme v první půli bojovali statečně a udrželi bezbrankový stav. Výborný Mic hal Hrubý v brance  vychytal tou dobou vše.
Na začátku druhé půle "sežral" hlavní sudí domácím pád a situaci ohodnotil penaltou proti nám. Prohrávali jsme 1:0 a bylo jasné, že dnes už asi na zkorigování výsledku mít nebudeme. Domácí skóre postupně navýšili na konečných 4:0. Kromě Michala v brance byl dneska naším nejlepším hráčem Roman Šob na stoperu.
Před dnešním kolem byla upravená tabulka (po vyloučení Troskotovic ze soutěže) takováto:
TABULKA
1.Vlasatice 37  2.Hostěradice A 36  3.Olbramovice A 29  4.Suchohrdly u Mir. 29 5.Horní Kounice B 28 6.Břežany A 25  7.Hrádek 23  8.Litobratřice 21  9.Polánka 21 10.Vedrovice A 16  11.Božice 16  12.Višňové 14  13.Petrovice 12
O víkendu hostíme doma Hrádek. Toto derby začíná v 16:30 h a řídit ho bude sudí Ďurko. To abych si připravil kameru.

Dorost: Mramotice - Božice  5:1
Sestava:  Lukáš Svoboda - Adam Vařeka, Roman Šob, Jiří Čada - Adam Egner (C) - Robin Šotkovský, Martin Zedníček, Michal Švéda, Kamil Hanzal - Radek Šob, Sláva Urban. Trenér Martin Topolčan, vedoucí mužstva Jiří Čada

  Na zápas jsme odjeli v jedenácti, pro nemoc chybělo několik klíčových hráčů (Jirka Hanzal, Broněk Horáček, Vojta Maruštík). Lukáš Svoboda si poranil tříslo a nemohl nastoupit v poli, ale ochotně šel do branky. Zaslouží si ovšem pochvalu, zachytal výborně, i když to podle konečného výsledku tak nevypadá. Zápas jsme začali v rychlém tempu a po několika minutách jsme vedli gólem Michala Švédy po pěkné kombinaci. Měli jsme několik dalších slibných šancí, ale žádnou jsme nedokázali proměnit, a do hry se tak dostali domácí. Postupem času v teplém počasí opadlo i tempo hry, domácí obrana sbírala všechny naše nakopnuté balony a Mramotice si už své vedení pohlídaly.
V sobotu 3. května hrajeme od 16.30 hod. doma proti vedoucímu týmu tabulky Hatě - Chvalovice, přijďte nás podpořit !
          -jč-

Žáci: Višňové - Božice-Mackovice  7:0.
Proti vedoucímu týmu soutěže jsme srdnatě bojovali, ale rozdíl ve výkonnosti byl patrný. Domácím se dařilo střelecky.
V neděli 4.5.2014 hostí žáci Božice-Mackovice od 14:30 h žáky Miroslavi. Píská Ďurko.

Přípravka:
V prvním zápase jsme porazili 13:2 Horní Kounice B (7 Beníček, 3 Fučík, 1 Dokoupil, 1 Chrenovský, 1 Rapčan) ve druhém utkání jsme prohráli 18:5 s Horními Kounicemi A (5 Beníček), potýkám se s velkým nedostatkem hráčů přípravky. V průběhu sezóny skončilo už 5 hráčů.  


         (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat