čtvrtek 9. října 2014

PRO BOŽICE 2014: Dobrý tým!

Mezi patnáctkou kandidátů volební strany č. 3 PRO BOŽICE 2014 najdete božické občany starší i mladší, muže i ženy, šikovné podnikatele, živnostníky, odborníky, zaměstnance i vysokoškoláky, lidi zkušené i vstupující do praktického aktivního života, kandidáty známější i méně známé. Prostě takové lidi, jaké jsou i Božice.
Zemědělci se zaměřením na pěstování zeleniny jsou na čele naší kandidátky. Robin se věnuje i pěstování kvalitní vinné révy a je současným božickým radním, Ing. Bořek stojí v čele božických rybářů a jím uloveného sumce jste určitě na tomto webu i ve Znojemském týdnu viděli. Mezi nimi je na kandidátce majitel jediného fungujícího božického hostince Honza. Dlouholetý zastupitel, fotbalista tělem i duší a dneska též spokojený rybář. Jednoho z božických hostinských Luďka, v mládí elitního fotbalového střelce, najdete též na kandidátce PRO BOŽICE 2014. Do fotbalu se nyní snaží zasvětit svého syna. Advokátních služeb Mgr. Pavla již řada z vás využila, fotbalisté vědí, že zasedá taky v disciplinární komisi OFS a je sekretářem fotbalového oddílu Božic. 
Následuje plejáda šikovných živnostníků a řemeslníků. Klempíře a izolatéra Marka, vášnivého chovatelé papoušků, potkáte i na mnoha společenských a sportovních akcích v Božicích, nezkazí žádnou legraci a nezapomenutelný je jeho žralok na fašanku roku 2012. Velké časové a pracovní nasazení musí prokazovat klempíř Vlasta, ale fotbalový turnaj na Škárkovce nevynechá nikdy! Automechanik Robin (na fotbale pravidelný divák) se pustil do samostatné živnosti a truhlář Pavel kromě stolařiny dokončuje práci na novostavbě svého rodinného domu. O hodech na silvestra nechybí mezi fotbalisty. Práce kolem rodinných domů ostatně platí i pro řadu dalších kandidátů strany č. 3 PRO BOŽICE 2014. Provozní Mirek vaří často při různých příležitostech v Hostinci u Kudličků, ale potkat ho můžete též na procházce s manželkou a malou dcerkou, revizní technik Tomáš má zase nádherný vinný sklep a výborné víno jsem tam již několikrát okoštoval. Pravidelně využívám i holičského a kadeřnického umění Anety
S prací dopravního projektanta Ing. Leoše, kterého možná až tak neznáte podle tváře (s rodinou bydlí v novostavbách od Donáta k nádraží), se setkáváme i v Božicích při budování nových komunikací včetně připravovaného kruhového objezdu u sýpky a já byl příjemně překvapen, když jsem jeho jméno četl na tabuli u silnice z Jaroslavic do Rakouska (viz titulní foto). Byl jejím projektantem. A taky to před lety párkrát zkusil za naše fotbalové "Béčko". Z Lenky bude paní učitelka. Dálkově studuje vysokou školu a od září již na škole v sousední obci učí na 1. stupni. Je i dlouholetou členkou božických hasiček. jsem kdysi jako učitel v Božicích začínal. Ve školství jsem prošel prakticky vším a dodnes působím v krajské komisi dějepisné olympiády. Láska k novinařině a historii byla však silnější, stojí mě sice hodně času, ale já to tak ani nevnímám, prostě jak dostanu podnět, pátrám a píšu. Píšu pro vás, proto píšu téměř výhradně o Božicích. Současných, minulých, společenském i sportovním dění. Práci s mladými lidmi jsem však zůstal věrný i ve své nynější pracovní pozici.
No a jsme na konci. Co říkáte, není to DOBRÝ TÝM?

                                Mgr. Ladislav Nevrkla, "Vždy na vaší straně"

Náš lídr Robin

Robin na Božickém koštu ...

Robin s rodinou (synem  a manželkou) na letošní drakiádě

Honza oficiálně ...

... jako divák na fotbale

... a s nedávným úlovkem doma

Ing. Bořek ...

... se synem a nádherným sumcem  u
Božického rybníka

... při předávání cen na Rybářských závodech

Mgr. Pavel jako advokát ...

... jako divák na fotbale

Marek uprostřed kamarádů, vpravo kandidát Pavel V.

Kde je Marek?

Luděk v současnosti ...

... jako mladý fotbalista

Projektant Ing. Leoš ....


Z projektu Ing. Leoše ...

Aneta na sobotní drakiádě pomohla hlídat i pochovat ...

Lenka v útoku ...

Vlasta s pohárem na Škárkovce ...

Robin T. sleduje nedělní zápas
s Oleksovicemi


Já v práci ...

... zase v práci ...


... a ve sklípku Jary D.


Žádné komentáře:

Okomentovat