čtvrtek 16. října 2014

Volby 2014: Podpořme Jiřího Němce ve 2. kole senátních voleb

Jiří Němec (vlevo) se zdraví s K. Podzimkem
při otevření doškovice v Petrovicích
Vážení spoluobčané, při letošních cestách s kandidátem do Senátu Karlem Podzimkem jsem měl tu čest se potkat a pozdravit i s druhým kandidátem Jiřím Němcem. Jiří Němec má reálnou šanci dostat se do Senátu! Chce to jenom jedno: jít v pátek či v sobotu 17.-18.10.2014 k volbám a dát mu svůj hlas.
Jiří Němec žije v malé vesnici Přeskače na severu Znojemska. Vím moc dobře, jaké to je žít v takové vísce, jelikož pocházím z podobné. I proto má Jiří Němec mé sympatie a věřím, že i celé naší rodiny. A věřím, že i vaší. Znojemsko je venkovský okres, máme tady jenom 5 měst, přičemž města Miroslav a Hrušovany n. Jev. jsou města mladá, pořád ještě hodně venkovská a město Jevišovice se městem opět staly díky své minulosti. Proto je potřeba, aby v Senátu někdo konečně zastupoval venkov a zemědělství, kterému Jiří Němec zasvětil svůj život.
Po lékaři dr. Špačkovi, "všudybylovi" Vladimíru Železném a Martě Bayerové (raději beze slov) si konečně zasloužíme senátora, který bude skutečně NÁŠ. Připojuji se tak ke Karlu Podzimkovi a říkám: VOLTE JIŘÍHO NĚMCE, je to náš kandidát!

                                        Ladislav Nevrkla


1 komentář:

  1. Koukněte taky na https://www.facebook.com/jiri.nemec.verejny

    OdpovědětVymazat