sobota 10. ledna 2015

Na co upozorňují policejní zprávy (akt.13.1.)

Poškozená svodidla k Zámlýní
Páteční náledí zaskočilo asi nejednoho řidiče či chodce. Právě před chvílí projížděli naší ulicí zaměstnanci obce s posypovým materiálem. Tak snad to ráno nebylo nebezpečné, neschůdné a nesjízdné.
Policejní zprávy varují právě před kluzkou vozovkou, a to i ve chvílích, kdy začne tát. Další policejní zprávy z našeho regionu pak varují před rychlou jízdou (v pondělí naměřili na novém úseku před Kašencem 139 km/h nějakému Polákovi, a v úterý v poledne vychytali s nepřiměřenou rychlostí přímo v Lechovicích 50-ti letého Slováka), před neosvětlenými cyklisty (v neděli takto v 19:30 h zastihli 23-letého mladíka mezi Hrádkem a Jaroslavicemi), nízkým sluníčkem (to v úterý oslnilo 41-letou řidičku před Dyjskou křižovatkou a ta narazila do stojícího náklaďáku) a nedáním přednosti v jízdě (viz včerejší střet dvou aut na křižovatce za Olbramovicemi). O včerejším ranním požáru ubytovny u rodinného domu a baru ve Vítonicích víme už všichni ze všech médií, podobně jako o sobotním výjezdu našich hasičů do Velkého Karlova k požáru vnitřku osobního auta. Takže pozor na ubytovny, na auta a na náledí.
P.S. V neděli dopoledne při cestě za Klíčovým sýrem jsem projížděl kolem pobouraných betonových svodidel kolem křižovatky do Zámlýní. Asi taky důsledek pátečního ranního náledí. Podle získaných informací se tam trefil nějaký bavorák, jež musel být vytažen traktorem. Vše se prý obešlo bez úrazu. Jenom to odnesla betonová svodidla A to tu sloužila od roku 1969....!!!! Ale prý to nebylo vlivem náledí (ani nevím, jestli se to stalo v pátek), ale údajně vysoké rychlosti ...

              (lan)





6 komentářů:

  1. a nevíte co stalo pošťákovi ráno v křídlovicích?

    OdpovědětVymazat
  2. Klouzat to ráno opravdu klouzalo, měli jsme co dělat aby jsme sešli kopec od staré školy. Pošťák co měl ráno nehodu asi dlouho s poštou nepůjde ani ponepojede. Když jsem ho tam viděla, moc dobře mi nebylo a když jsem slyšela ty poznámky od nahlížející paní bylo mi až zle. A proto všichni opravdu dávejte na sebe pozor!!!! Lída Š.

    OdpovědětVymazat
  3. to ta rychlá přijela kvůli tomu?

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou starosti.Kde a ke komu rychlá. Zeptejte se raději jestli ten pan je v pořádku! To by bylo lepší.

    OdpovědětVymazat
  5. je teda ten pán v pořádku?

    OdpovědětVymazat
  6. Prý má zlomenou nohu!!!!!!!!!????

    OdpovědětVymazat