pondělí 12. září 2016

Fotbal: Když pálí Pavelčík, Himal a spol. (akt.20.9. foto)

Jeden z prvních tréninků přípravky
s trenérem Lubošem Ralenovským
Společný tým Břežan a Božic vstoupil poprvé do soutěže mladších přípravek. Hráčů bylo hodně, tak na dvě družstva. Těm, co to jde, tak dávali góly, a ti, co se teprve učí, poznali, že fotbal  je náročná hra. To žáci se zatím nechytli a dorost to měl tentokrát těžší.


Dorost:
Rakšice - Božice 8:1 (4:1)
Petr Tóth snižoval na 2:1, ale to bylo protentokrát z naší strany všechno. Kromě hráčů, kteří nastoupili v Práčích za muže - Karel Vávra, Patrik Ležák a Petr Řihák - chyběl i Tomáš Tóth a to už bylo citelné oslabení. Snad už k takové zápasové kolizi nedojde.



Žáci:
Tasovice - Božice/Břežany 14:1 (5:0).
Náš jediný úspěch zaznamenal Lukáš Köver za stavu 9:0. Snad už si naši žáci vybrali vysoké příděly, nasbírali nějaké zkušenosti a další zápasy už budou lepší.



Přípravka:
Turnaj přípravek se hrál tentokrát v Prosiměřicích. Střelecky se zaskvěly naše fotbalového naděje, které mají fotbal v krvi - Marek Pavelčík a Jiří Himal. Dobrá zpráva.

Soupiska Břežany/Božice:


Břežany/Božice - Dobšice 2:7 (1:4)
Náš první zápas v soutěži. Ještě v 10´ to vypadalo nadějně, prohrávali jsme 1:2 (náš gól dal Jiří Himal), ale pak už stříleli téměř výhradně Dobšice, až na 1:7. Až před závěrem snižoval Marek Pavelčík na konečných 2:7.

Břežany/Božice - FK Znojmo Bílá 11:4 (7:2)
tentokrát jsme neponechali nic náhodě, na soupeře jsme vlítli a v 6´ jsme vedli 2:0. O náš brankostroj se zasloužili tři hráči: Marek Pavelčík se trefil 5x, Jiří Himal 3x a David Myška taky 3x.


Břežany/Božice - Fk Znojmo žlutá 3:4 (3:2)
Zápas jsme začali lépe my a vedli jsme díky gólům Jiřího Himala a Marka Pavelčíka už 2:0. Jenže jako chlapi v Práčích i naše přípravka v dalším průběhu hry neudržela vedení (ještě taky 3:2) a ve druhé půli jsme dvakrát inkasovali a přišli o body.

Foto z tréninku:




Foto z turnaje v Prosiměřicích zaslala Marta Pavelčíková:

















1 komentář: