neděle 18. září 2016

Fotbal: Marek Pavelčík a Jiří Himal zářili v Břežanech! (Nové foto 20.9.)

Zleva: Jirka Himal a Marek Pavelčík
O tom, že jablko nepadá daleko od stromu, se letos můžeme přesvědčit u naší přípravky. Kluci a holky pod trenérskou taktovkou Luboše Ralenovského vstoupili do okresní soutěže vskutku skvěle a sbírají nejen body, ale co já považuji za zvlášť důležité: střílejí góly.


Takovou zářící hvězdičkou je nejen výtečný střelec Marek Pavelčík, ale i malý Jirka Himal. V našem celku, který hraje pod hlavičkou TJ Břežany/Božice, potkáme i další děti rodičů fotbalistů a tak nám snad vyroste v blízké budoucnosti kvalitní základna pro dorost a poté pro muže.

Důležitou osobou pro naši přípravku je i "táta" Jiří Himal (kdo z vás si ještě vzpomene na jeho fotbalovou přezdívku???). Pomáhá při tréninku, jezdí s naším družstvem a vystupuje i v roli hlavního rozhodčího. Pochvalu přípravky posíláme i slečně Bohunce, která pro malé fotbalisty a fotbalistky vytvořila bojové fotbalové pokřiky, a to hned dva - jeden jako vítězný a druhý v případě nevýhry.

Výsledky turnaje v Břežanech:
Břežany/Božice - Štítary 0:0. Soupeř se k zápasu nedostavil, omluvil se až ráno a tak naši čekají na verdikt STK. Volnou hodinku strávili členové přípravky tréninkem.

Břežany/Božice - Blížkovice 9:4 (4:3). Naše branky: 7 - Marek Pavelčík, 2 - Jiří Himal

Ve střelecké tabulce je situace následující:
Marek Pavelčík - 15
Jiří Himal - 7
David Myška - 3


P.S. Podařilo se mi získat několik aktuálních fotografií ze zápasu proti Blížkovicím v Břežanech, tak jsem je zařadil na konec této fotogalerie. A mám přislíbené ještě nějaké další, tak sledujte tento blog, abyste byli v obraze. Všem, kteří se dětem v přípravce věnují ještě jednou velký dík!!! Už kvůli vám se snažím podávat informace, které nás všechny těší!!!














Fotografie ze zápasu Břežany/Božice - Blížkovice na turnaji v Břežanech zaslala Marta Pavelčíková. Děkuji za spolupráci. :-)









2 komentáře:

  1. Pokud máte někdo nějakou zajímavou momentku z břežanského turnaje, můžete poslat na probozice@centrum.cz

    OdpovědětVymazat