neděle 25. září 2016

Fotbal: Přípravka dál válí!!! Vítězný pokřik (video)

Naše přípravka nám momentálně dělá hodně velkou radost a tak je jenom škoda, že pro podzimní část není žádný z turnajů naplánovaný na naše božické hřiště.  Určitě se ale domluvíme s partnery z Břežan, aby tomu na jaře bylo jinak. My můžeme na oplátku nabídnout nějaký zápas žáků na hřišti v Břežanech, pokud o to budou mít Břežany zájem.


Náš mančaft rozdrtil na prach domácí v prvním utkání. Ten druhý zápas byl pořádný boj. Kluci z Krumlova byli móóc šikovní, nejlepší mužstvo se kterým jsme doposud hráli. I tentokrát to ale naši zvládli na jedničku a zaslouží všichni velikou pochvalu. ​

Já bych tu pochvalu připojil i k celému realizačnímu týmu, v němž jsou za Božice trenér Luboš Ralenovský, jeho asistent a rozhodčí Jiří Himal, za Břežany vedoucí družstva Jiří Bobek a Richard Nevoral. A dík všem rodičům za podporu. Zvláště pak velký dík posílá vedení přípravky rodičům Zeiselovým za velkou podporu a aktivní pomoc!

Zápasy: 
Jezeřany-Maršovice - Břežany/Božice 1:19 (1:11). Domácí přípravka asi moc slavila Václavské hody, které o tomto víkendu v Jezeřanech-Maršovicích měli. Ne, že by  koštovali burčák, ale určitě se nevyhnuli cukrovíčku a hodovní husičce se zelím nebo řízečku s bramborovým salátem, a to se pak těžko běhá ...
Naše branky dali: 9 - Marek Pavelčík, 5 - Jiří Himal, 2 - Šimon Rapčan, po 1 - Vlastimil Alex Fňukal, David Myška a Šimon Ralenovský.

Moravský Krumlov - Břežany/Božice 2:8 (
Favorit soutěže si na naše naděje nepřišel a naše přípravka se ukázala v tom nejlepším světle. Krumlov jsme porazili výrazně 8:2. 5 branek dal Marek Pavelčík, 3 Jirka Himal. 
Chlapi, běžte se podívat, jak se hraje kolektivně!!!

P.S. Na hladkém průběhu turnaje měli zásluhu i kvalitní rozhodčí. Na fotografii vidím Radka Šlese, kteréhož tímto zdravím, stejně jako celé Jezeřany, že dokázaly i v hodovním nasazení zdolat nebezpečné Vlasky! 
      (lan)
Z fotoalba L. Ralenovského:





Foto a video Marty Pavelčíkové (zatím část, další v průběhu dalších dnů):



























































11 komentářů:

  1. K vítěznému tažení fotbalové přípravky přidáno video "Vítězný pokřik"

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu proč si neberou na zápasy je ty"vyvolený ".druzí tam sedi možná je postaví na pár minut.A o tom to neni.Mají se střídat všichni, a né aby kvuli možnému vítězství stavěl jen ty větší.jak k tomu přijdou ti co chodí taky pravidelně na tréninky.Je to trochu nespravedlivé.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem jeden dalsi rodic co je nespokojen ...Jezdime na zapasy aby jsme tam mrzli a vydeli nase deti jak prosi!pana trenera jestli si muzou zahrat...pote je tan pusti na minutu za kterou se nemuze zadne dite naucit co tam ma delat!Myslim ze to neni jen o vyhre tech"Vyvolenych"...ale i ostatni deti se chcou ucit hrat fotbal a ne se prosit o hru!!Je to hodne nespravedlive...o cem je pak ta pripravka?pripravovat se byt nahradnik nebo se naucit fotbal?!!!...vim je hodne deti,ale asi je potreba zmenit strategii,ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, jejda, jak já bych vás rád povzbudil, abyste neklesali na mysli. Určitě se nějaká cesta najde. Možná by šlo na jaro přihlásit dvě přípravky - bílou a modrou, jako to mají Znojmáci. Teď fakt nevím, ale všechno je teprve na začátku. A třeba u chlapů vidíme, jak moc důležitá je lavička. Jak hrajeme s jedním náhradníkem, už dopředu tuším, že to nedopadne dobře. Teď jich bylo pět a střídající Messi (dvě minuty před koncem) mohl dát dokonce krásný gól. Tak vydržte ...

      Vymazat
    2. Vite ono by stacilo stridat v zapase ty deti po ctyrech a ne po jednom ditku a prave tim je jasne ze se na vsechny dostane bud na malou chvilku a hlavne ti mensi deti ani nevi co pak delat....nemyslim to zle je to mozna rada...vzdyt to neni o nas ale prave ty deti se to chteji naucit a hrat!!!

      Vymazat
    3. S tim souhlasim ale opravdu se protěžují jedinci, kteří hrají a ještě se tam vztekaji neumí prohrávat. Byt trenérem okamžitě bych ho poslal na lavičku. A střídat aji ty menší... Zaslouží si to

      Vymazat
  4. Rodiče vydrží ale vysvětlit to dětem. Proč hraji je ti kteří už maji něco za sebou. Všechno se dá když se chce. Ale protěžovat jen někoho je dost nesportovni.a s chlapama se to srovnat nedá

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den. Já také se považuji za nespokojeného rodiče. I můj syn tráví na hřišti jen několik minut. Dokonce mi utekl 2x mimo areál, seděl na mezi, slzy v očích, on chce také na hřišti trávit více času. Do toho ještě to nepříjemné brzké nedělní vstávání … Přesto všechno vstane a jede na zápasy rád. Myslím, že to má svůj význam. Je mezi kamarády, zažívá atmosféru a sleduje fotbal. U kluků bych nepoužíval slovo vyvolení. 4 – 5 kluků je fotbalovějších, ti zbylí jsou úplní začátečníci. Každý rodič rozdíl musí vidět. Hrajeme „Kinderwelt Okresní soutěž …“. Slovo soutěž má svůj význam pro všechny sportovce. Doposud jsme hráli na „přijatelný výsledek“ a sestava se točila dle síly soupeře. A ti jsou často na hodně dobré úrovni. Nemáme problém od tohoto systému ustoupit a zvolit jiný. Jedna věc mě ale osobně udivuje. Proč situaci řešíte touto formou? Přijde mi vhodnější to rozebrat po tréninku nebo zápase v kabině. Pokud máte nějaké připomínky, podněty tak za námi přijďte.
    S pozdravem Luboš Ralenovský

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako celoživotní "fotbalové kopyto" musím podpořit Lubošovu myšlenku, že to není jen o fotbale, ale taky o té partě a o tom všem okolo. Taky jsem si jako dítě zahrál vždycky pár minut, ale měl jsem radost, že to jde těm okolo, mému bráchovi, kamarádům a že jsem tam s nimi. Tak jsme hrávali nejen žákovský pralesní fotbal, ale tenkrát i rybníkářský hokej s primitivními chrániči a rovnými hokejkami za deset korun. Podobně to bylo s gumovými hadrovými kopačkami a prachobyčejnými kopačáky!
      Dnešní vybavení je drahé a já rozumím tomu, že všichni chtějí, aby si to jejich dítě zahrálo a vyzkoušelo si to všechno naostro. Trenér dává nabídku, abyste si o tom všem pohovořili po tréninku nebo po zápase, a tak toho využijte. Určitě se od něho dozvíte i řadu věcí, které je třeba zohlednit a brát v úvahu. Tady už jsme k tomu řekli asi všechno. (lan)

      Vymazat
  6. Těm nejmenším to musíte vysvětlit slovo soutěž.... Ale hrát na chvíli a ne na minutu si zaslouží. Střídat jak někdo píše po 4 ne po 1.s prohrou se musí počítat.

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení diskutující a čtenáři, diskuzi k tomuto tématu jsme uzavřeli. Řečeno bylo už vše a až na Luboše Ralenovského v anonymním režimu. A to stačí. Teď je prostor na osobní jednání, nic jiného nemá smysl.

    OdpovědětVymazat