neděle 11. září 2016

Neteče nám voda. Teče po ulici

Přijeli jsme navečer domů a netekla nám voda. Venku se mě ptala paní Němečková, jestli nám teče voda. Šel jsem se podívat, co, kde, kdy a jak a výsledek není moc optimistický. Voda nám nahoře v Božicích neteče, ale teče po ulici od Zdeňka Miklíka dolu  k zahradě I. MŠ.


Jinak nikde nikdo, tak to asi zůstane do zítřka. Nedělní sprchu si po tropickém dni musíme odpustit. Leda bychom se zajeli vykoupat k závlahové nádrži (tzv. Novasu). Ale tam prý zase řádí ... Však určitě víte, co se povídá ... Tak klidnou dobrou noc!
   (lan)


4 komentáře:

  1. ja dojdu s bioplynky spocenej smradlavej a nemuzu si dat ani sprchu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že jsme zůstali v neděli odpoledne a večer i v pondělí ráno bez informací i bez náhradního zdroje vody, byla chyba!!! Informace, co se stalo, a praktická pomoc - cisterna měla být přistavená už večer!!! Ani jedno nebylo!

      Vymazat
  2. Co se divíte když bydlíte na špatné straně Božic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak si snad zasloužíme být informování, když dojde k takové nepříjemné havárii. Co dělaly rodiny s malými dětmi, nebo ten, kdo neměl žádnou vodu nejen na pití, ale i na splachování, nevím. Očekávám nějaké vysvětlení. teď to bude už takové nijaké, když je závada opravená a voda už zase teče tam, kde má. Informace a pomoc měly jít už v neděli.

      Vymazat