úterý 13. září 2016

V sobotu na fotbal, na Pravický výfuk nebo na rybářské závody

Poslední letní sobota nabídne milovníkům sportu a zábavy řadu akcí. Kromě Znojemského historického vinobraní máme nabídku pestrou i v rámci obcí Nivy. Takovým způsobem to třeba už desítky let funguje v sousedním Rakousku. A jak říká pan prezident: Rakousko je náš vzor! Račte si vybrat.


Milovníci rybaření zamíří zcela určitě do Břežan na rybářské závody v sobotu 17.9.2019. Výborné občerstvení a hudební produkce po skončení závodu zde bývá tradičně na vysoké úrovni. Kdysi jsem se tam potkal se Stanislavem Juránkem, když kandidoval poprvé na hejtmana Jihomoravského kraje. Kdo ví, s kolika kandidáty se tady potkáme letos.


V 11 hodin začíná na pravické trati další oblíbený podnik zvaný Pravický výfuk. Je to vlastně klasická traktoriáda v pravickém provedení. Moc rád sem každoročně jezdím, tak věřím, že jako divák nebudu chybět ani letos.



O půl čtvrté začíná nejdůležitější podnik nadcházející soboty, a to fotbalový zápas TJ Sokol Božice - TJ Hostim. O speciálním náboji, který pro mě osobně toto střetnutí má, se všeobecně ví a klukům jsem po nešťastně porážce v Práčích říkal: "Nevadí, to se stane, myslete na příští sobotu! Tam je váš důležitý úkol podzimu!"


7 komentářů:

  1. Pokud vim, tak Pravický výfuk se letos nekoná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistím. Je pravdou, že plakáty, které všude dávno visely, jsou najednou pryč. Možná kvůli Znojemskému vinobraní?

      Vymazat
    2. Je to zrušeno asi hlavně kvůli úmrtí jednoho z pořadatelů, Petra P.

      Vymazat
    3. ne,je to kvůli úmrtí jednoho s mladých pořadatelů,nikdo na to nemá v tento moment náladu

      Vymazat
  2. https://www.facebook.com/events/184108228666638/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fans Club máte kvalitní, ale naši fanoušci se určitě taky ukážou! :-)

      Vymazat
    2. Ahoj ,bude to boj . L.N.

      Vymazat