čtvrtek 30. března 2017

Co si dáme doprostřed kruháku?

Už před časem se objevila otázka, jež je v současné době již plně aktuální: Co by se mělo umístit doprostřed nového kruhového objezdu v Božicích? Máte nějaký nápad? Na boku tohoto blogu je spuštěna anketa, v níž můžete hlasovat. Věřím, že si z nabízených možností nějakou vybereme. Favorit je jasný, ale možné je všechno ...

Jiné nápady a svoje názory můžete samozřejmě psát i sem do diskuze.
              (lan)



9 komentářů:

  1. Hodiny určitě ne,řidiči mají sledovat provoz na silnici a né se soustředit na to kolik je hodin,určitě by to pár vteřin trvalo než by zaregistrovali správný čas.Jsem pro květiny,jsou krásné,je jich spoustu na výběr,a okruh může být každý rok jinak barevně osázen,určitě by to bylo zpestření šedych silnic.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím,s tímto příspěvkem určitě květiny,žádné reklamy,těch je vic než dost...jen nechápu proč jsou tak nešťastně postaveny sloupy osvětlení,v chodníku a další v kruhaku s ostrym vyrezem do silnice,kde i samotny autobus ma co dělat aby se ho vyhnul.HJ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květiny?Víte, jak vypadají božická jara, léta a podzimy?Kdo to bude denně zalévat?To aby obec angažovala jednu pracovní sílu jenom na zalévání a údržbu zeleně.Takže určitě sem patří hodiny! Nejsou ničím proti ničemu a budou plnit i důležitou funkci.Není nad to když se spojí krása s funkčností!A řidiče určitě rušit nebudou,není to reklama.Naopak budou jejich zrak poutat do středu kruháku a jistě všichni víte,že máme jezdit u středu kruhových objezdů,ne po jejich obvodu!Pak skončí to věčné skuhrání,že se nedá naším kruhovým objezdem plynule projet.

      Vymazat
  3. No to je úvaha?!co to je zblabol,kazdy snad ví, že má projet plynule..mate ruzny druhů květin, keriku atd..tak nechápu ty výmluvy.dejte tam znak Božic a je vymalováno.

    OdpovědětVymazat
  4. Hodiny jsou nebezpečný.Každý se bude ohlížet a stane se neštěstí.Reklama vůbec.Květiny dobrá úvaha.. A jejich opravdu na výběr dost.a ten čas na zalití se určitě taky najde

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím si, že o tom co bude uprostřed bude rozhodovat hlavně Správa a údržba silnic - takže diskuze o ničem !

    OdpovědětVymazat
  6. Hodiny má každý na palubní desce auta,a hodinky navíc na ruce,jsem pro květiny nebo nějakou zeleń.HR.

    OdpovědětVymazat
  7. Sochu božického buditele? A kdo by to měl být? Že by Vy, pane Nevrkla, coby božický zpravodajec ala šup s každým drbem rychle na web? Víc takových vtipných anket, prosím. :) :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, sem tam někoho vybudím doběla, ale že by mi kvůli tomu museli stavět v Božicích pomník? Vhodných božických buditelů určitě najdeme dost a rád jim tento prostor uprostřed nového božického bulváru přenechám! :-)

      Vymazat