neděle 7. ledna 2018

Kulečníkový turnaj se konečně rozběhl

Letošní turnaj v kulečníku, který je již tradiční součástí sportovního a společenského života v naší obci, se konečně rozeběhl. Období mezi Vánoci a Velikonoci bývá v Božicích ve znamení kulečníku. Tak s radostí konstatuji, že už je tomu tak i v roce 2018.


Do turnaje výborně vstoupila Maruška, a překvapení v zajímavém souboji nedopustil ani Jiří. Několik zápasů má za sebou dlouholetý účastník Mistr a v akci jsem viděl ambiciózního Pumpida i úspěšného Petyse. Sám jsem zvědav, jak bude tabulkový "pavouk" vypadat za týden. Samotný vrchní "guru" turnaje Luďa je zatím v pohodě. "Teprve se to rozbíhá," konstatoval suše na můj dotaz, co říká dosavadnímu vývoji.
Tak se podívejme na průběžné výsledky a několik fotografií z nedělního podvečera. Atmosféra v nekuřáckém prostředí příjemného prostředí v Hostinci u Kudličků byla výborná. Podobně jako v pátek  "u kulatého stolu". Ve výsledkové listině chybí zápas Mistr - Petys, který se začal hrát až po mém odchodu. Zatím se na čele usadili Luďa a Maruš - oba mají po čtyřech vítězstvích! Luďa, to je stálice, ale Maruš, to může být meteorit letošního ročníku. My fanoušci ji držíme palce!!!

         (lan)








Žádné komentáře:

Okomentovat