čtvrtek 14. června 2018

Sedm v jedné na Karlově

Velký Karlov hostil letos v sobotu 9.6.2018 oblíbenou soutěž obcí sdružení obcí Niva nazvanou Sedm v jedné. Přátelské setkání čtyřčlenných soutěžních družstev a jejich doprovodů je nejvýznamnější devizou této akce.



Soutěžilo se v podlézání ve svázaných zástupech pod nízkou překážkou, přenášení vody v misce na hlavě a nalévání do čtyřlitrovky, zastrkování hřebíků na šňůrce přivázané okolo pasu do otvorů demižonu a čtyřlitrovky,  sundání kolíků ze šňůry  a odnášení v ústech do kbelíků, lovení golfových míčků v míse s vodou, bez dopomoci rukou, plastovou lžičkou a odnášení v ústech  do kýblů, pohyblivý chodník- přešlapávání desek, snězení 100 g vařených těstovin čínskými hůlkami. 
Vždy se soutěžilo hromadně, hodnotilo se pořadí po vystřídání všech členů družstva.
Byl připraven stan z mikroregionu, který poskytl lidem ochranu před sluncem, příjemný hudební doprovod po celý den zajistil pan Hlaďo, bylo připraveno pestré a dobré občerstvení, pro děti bazén s vodou a závlahová hadice, aby se mohly osvěžit.
Z vítězství se radovaly Břežany, druhé byly Borotice a třetí místo patřilo domácím z Velkého Karlova. Na dalších místech skončily Božice, Čejkovice, Mackovice a Pravice.

               (lan a spolupracovníci)























Žádné komentáře:

Okomentovat