neděle 29. září 2019

Dneska jsme měli bodovat (dopl.foto 30.9.)

Jara srovnává na 3:3 v 79´
Už už jsme se zvedali, že se bude končit, když po naší chybě dostal míč na nohu jaroslavický kapitán Holcmann a rozhodl v 89´ o nejtěsnějším vítězství domácích 4:3.
OP: Jaroslavice - Božice A 4:3 (3:1). Naše branky: Evžen Egner, David Švejdík, Jara Jandásek.


V silné, ale nešťastně postavené sestavě jsme domácí chtěli udělat hned. Míra nervozity na kopačkách některých našich hráčů však byla tak veliká, že jsme v 8´ prohrávali už 2:0. Když jsme pak ve 28´ vyrobili penaltu a domácí zvyšovali na 3:0, zdálo se, že je o jejich vítězství rozhodnuto. V 38´ však Lovec perfektně lízl centrovaný míč hlavou k tyči a jiskřička naděje byla zažehnuta. Do půlky to však zůstalo 3:1.

Do druhé půlky jsme vyběhli jak vyměnění. Kromě Jury, kterého střídal už ve 27´ Lopík, zůstali v šatně Kaka a Honza M. Oživení a výborná hra, kterou do hry vnesl Pavel a i pohyblivý Soukič, nás polily živou vodou. Usadili jsme se na polovině domácích a zaslouženě jsme nejen snížili na kontaktních 3:2 po penaltě proměněné Davidem Švejdíkem v 57´, ale v 79´ jsme dokonce vyrovnali Jarovou hlavou na 3:3. Náš tlak trošku povolil, stěžejní hráči už hráli na hraně a výsledkem byla nešťastná souhra okolností v 89´, která rozhodla o naší porážce 4:3.

Za bojovnost a předvedený výkon jsme si minimálně ten bod zasloužili. nedá se nic dělat, není. Za týden přivítáme doma v neděli Dobšice B. Tak uvidíme....

       (lan)

Lovec snižuje na 3:1



Další branka visela ve vzduchu:


Džamp jde na penaltu:


... a je to 3:2!



 ...a tlačíme dál:
















Jara vyrovnává na 3:3








A pak přišel nešťastný konec našich nadějí!!!




Žádné komentáře:

Okomentovat