úterý 25. října 2011

Obec: 2. etapa kanalizace před spuštěním (akt.)

Na webových stránkách obce (http://www.bozice.cz/aktuality/informace-kanalizace/) byl dnes zveřejněn informační materiál k zahájení výstavby 2. etapy kanalizace v naší obci.

V materiálu se uvádí: "Informujeme občany, že v současných dnech probíhá před začátkem výstavby kanalizace dokumentování výchozího stavu okolních objektů, zejména budov, opěrných zdí, plotů, podezdívek apod. Tuto dokumentaci provádí zhotovitel stavby – firma ARKO technology, jejichž zástupci navštěvují nemovitosti dotčené stavbou."
Výstavba by měla začínat v Českých Křídlovicích a páteřní trasa by měla směřovat ke kostelu a odtud ke klášteru, kde se napojí na již vybudovanou přípojkou z Božic do kláštera. Vlastní stavba by měla probíhat i během zimních měsíců. Výběrové řízení vyhrálo sdružení Čisté Božice II., jehož účastníky jsou brněnská firma Arko technology a.s. a znojemské Inženýrské stavby s.r.o. Obě tyto firmy se budou podílet na stavbě II. etapy kanalizace v Božicích. Více informací získáte na zasedání zastupitelstva obce za 14 dní, což berte jako pozvánku. Jinak vše podstatné k této akci zpracujeme i pro tyto stránky.
                                                                                                                   Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat