čtvrtek 31. října 2013

Máme sedum! A stovky čtenářů

V těchto dnech (přesně 2.11.) slavíme malé jubileum. Uplyne už plných sedm let od chvíle, kdy jsme se vám přihlásili poprvé. Naše začátky byly skromné a vás věrných čtenářů bylo jenom pár. Taky příspěvků bylo nesrovnatelně méně než dnes. O tom se ostatně můžete přesvědčit v boční liště.
Nazvali jsme se Pro Božice a pro Božice, jejich občany - současné i bývalé - rodáky i návštěvníky  i zájemce je náš web připravovaný. Není naším cílem sledovat, kolik lidí si náš web otevřelo, kdo je na něm několikrát denně, kdo jednou za týden či jednou za čas, když si vzpomene.
Jsme tady pro vás jako informační magazín, svým způsobem blog, který mapuje život v Božicích a jejich nejbližším okolí, komentuje to, co považujeme za důležité, vhodné, zajímavé a smysluplné. Že jsme občas i trošku ostřejší, za to můžu jedině já! Ale co naděláte, když se narodíte ve znamení štíra a v datu narození máte tři jedničky - jako tři šipky!
Vznikli jsme původně jako volební web sdružení Pro Božice. Náš starší syn Láďa vytvořil originální web - http://www.probozice.wz.cz - a ten jsme provozovali do 15.10.2010. Web byl výborný, byl lákavý i pro diskutující, protože diskuze na něm nebyla moderovaná. Byl však složitější na administraci, což byl hlavní důvod proměny na současný web http://probozice.blogspot.cz.
Abych pravdu řekl, ani nevím, jak se to tak sešlo, že v současné době zde glosujeme pestrou paletu ze života Božic v dosti aktuálním podání. Píšu prostě v každé volné chvilce, když mě osloví nějaké téma. Žádné vysoké cíle si nestavím a dlouhodobé plány do budoucna nezpracovávám. Vizi ale mám. Prozradit můžu jediné: to, jestli budu něco psát a tvořit i nadále, máte ve svých rukách i vy! Za vaši dosavadní přízeň i ohlasy vám jménem blogu ProBožice upřímně děkuji.

                   Ladislav Nevrkla




Žádné komentáře:

Okomentovat