pátek 10. ledna 2014

DD: Živá vánoční borovička v reminiscenční místnosti

Vánoční borovička v reminis-
cenční místnosti
Od konce měsíce listopadu jsme se snažili přinášet na stránkách www.domovbozice.cz aktuality z dění domova, které byly tematicky spojené s přípravou Vánoc. Ale protože akcí probíhalo tolik, a jejich počet stoupal s blížícími se vánočními svátky, nestíhali jsme veřejnost o všech informovat.  

Na našich stránkách jsme se s vámi chtěli podělit o příjemnou a ničím nenahraditelnou předvánoční atmosféru, kterou bylo cítit v celém domově. Zprostředkováním atmosféry pečení vánočního cukroví a výroby adventní výzdoby jsme vás chtěli naladit na tu správnou sváteční atmosféru. Psali jsme o milých a vzácných návštěvách, které naše klienty potěšily zpěvem, milým slovem, pohádkou, dárečkem nebo společným tvořením. Protože Vánoce jsou svátky, kdy jsou lidé k sobě pozornější a rozdávají radost. Je to čas dobrých skutků. Takovým skutkem je živá borovice, kterou klientům domova daroval p. Ivan Hudec. Živý vánoční stromeček, symbol Vánoc, se stal ozdobou reminiscenční místnosti. Klienti si borovici ozdobili vánočními řetězy a ozdobami zhotovenými z papíru tak, jak si je pamatovali, když byli oni malými dětmi.
Dovolte mi, abych vám všem jménem celého Domova důchodců Božice, poděkoval za přízeň a podporu, kterou jste nám po celý rok 2013 projevovali. Budeme rádi, pokud tomu tak bude i nadále. 
Hodně zdraví a vše dobré v roce 2014 přeje
Ing. Jaromír Leisser

ředitel DD Božice 

Žádné komentáře:

Okomentovat