úterý 18. června 2019

Přistál, nebo nepřistál na našem hřišti?

Vrtulník na božickém hřišti?
Jedna paní povídala, že v sobotu v podvečer přistál na božickém hřišti vrtulník. Pasažér vystoupil a šel se někam napít.


Faktem je, že v podvečer nízko nad Božicemi vrtulník proletěl. Byl jsem s vnuky na dvoře a v první chvíli mě napadlo, že je to ten vrtulník, který několikrát proletěl v 15 hodin nad Martínkovem. Pak mi ale došlo: Co by vrtulník od Martínkova (pár kilometrů za Mor. Budějovicemi) dělal nad Božicemi? Leda, že by s ním chtěl pilot emigrovat do Rakouska jako kdysi.
Podstatné je ověřit, jestli je vůbec pravdou, že dotyčný vrtulník na božickém hřišti přistál. Pokud ano, měl by uhradit aspoň parkovné! :-)

                                          (lan)

3 komentáře:

  1. Samozřejmě že vtrulnik na hřišti v sobotu přistál kolem 18.40.a opravdu jeden pasažér vyběhl a už se do vrtulníku nevratil.takovou věc by si asi normální člověk nevymyslel

    OdpovědětVymazat
  2. Místo autobusu si někdo objednal vrtulník :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Před chvíli mi očití svědčí potvrdili,že fakt přistál. Vylezl z něho borec v bílé košili a riflich.Šel k brance,když zjistil,že je zamčena,tak ji přelétl a odkráčel ke kruhaku,kde nastoupil do autobusu a odjel. Vrtulník se pote vznesl nad Božice a zmizel v dali.Tak už to holt dneska chodí, na autobus vás sveze helikoptéra, jako dřív koňský povoz.:-)

    OdpovědětVymazat