úterý 10. prosince 2019

Aerobic Professional Znojmo na výbornou. I s božickými členkami

Bronzové trio Nikol
Pavelčíková, Elena
Hrbáčková a Anna Kykyna
Aerobic Závodní sezona se chýlila ke konci, a do Prahy se na poslední závody roku sjelo na 300 nejlepších reprezentantů z více než 15 klubů celé České a Slovenské republiky, aby zabojovali o poslední sady medailí. Znojmo reprezentovalo 21 závodnic, které se mezi velikou konkurencí rozhodně neztratily a domů dovezly dohromady sedm medailí. Mezi nimi bylo i několik děvčat z Božic.

Medaile sbírala znojemská děvčata různé kvality a rozličných disciplínách.
O bronzovou medaili se už v sobotu postarala děvčata Anna Kykyna, Elena Hrbáčková a Nikol Pavelčíková v kategorii TEAM TRIO. 
V neděli to cinklo hned několikrát. Ve starší kategorii 9-11 let po nevydařeném povinném prvku utekla jistá medaile Natali Fučíkové. Dalšími reprezentantkami v této věkové kategorii byly Nikola Hegerová, Eliška Kročilová, Viktorie Zifčáková, Karolína Caklová, Eliška Kratochvílová, Kateřina Matulová a Pavlína Kadlecová. Jelikož toto bylo poslední kolo Poháru federací 2019, vyhlašovaly se výsledky i za celý rok za všechna čtyři kola. Zde znojemský klub získal další dva kovy: stříbro, o které se postarala NG pětice, a bronz z kategorie NG trio.
Všem děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci klubu a přejeme jim hodně štěstí i v následující závodní sezoně. Velký dík patří i všem trenérům klubu a rodičům a také Městu Znojmu za dlouhodobou podporu!

Sabina Ondrová, licencovaná rozhodčí FIG a trenérka AP Zn.
Kategorie ND, zleva Nikola Hegerová, Viktorie
Zifčáková,  Eliška Kratochvílová, Natali Fučíková,
Semotamová a Eliška Kročilová


Žádné komentáře:

Okomentovat