sobota 16. října 2021

Když dá stoper tři branky!

 


Zápasy s týmem Jezeřan bývaly napínavé až k prasknutí. To teda dneska neplatilo ani omylem. Hosté procházejí generační výměnou, zatímco my zúročujeme několikaleté systematické budování týmu. Když zvýrazníme hattrick našeho stopera Kamila a vypíchneme skutečnost, že si hosté nevytvořili za celý zápas ani jednu gólovku, asi nás nepřekvapí konečné skóre.

OP: Božice A - Jezeřany-Maršovice 8:0 (3:0). Naše branky: 3x Kamil Kalina. 2x Honza Lukáš, 2x Evžen Egner a 1x Roman Šob.



První hezká akce zápasu se objevila až v 18´ a v jejím středu byl záložník Soukič. Následovala brzy další v podání Žanka. První gól dal hlavou Evžen v 25´ po přesném centru do otevřerné brány -1:0.

Gólovku neproměnil v 26´ Žanek a následoval dvojitý roh. Šíť Jezeřan se rozvlnila až v 29´  zásluhou Žanka po centru Rosti - 2:0.

Ukázkovou branku dal v 36´ opět Žanek. Byla to jediná mezera mezi gološem a pravou tyčí a Žankova střela byla na milimetr přesná - 3:0.

Ještě výraznější převaha našeho týmu byla patrná ve druhé půli. Tam jsme postupně poslali do hry tři náhradníky, ale obraz hry se nezměnil. Na 4:0 zvýšil po rohu Roman ve 49´.

První zápis v dnešním duelu si připsal Kakáčko v 53´, když dorazil do branky míč po přímém kopu našich. Stav 5:0 mohl navýšit Žanek v 66´, ale opakovanou penaltu poslal do břevna.

Dvakrát se pak zapsal do listiny střelců Kamil. Nejprve v 73´ dal šestý gól a poté v 76´ proměnil penaltu po faulu gólmana na pronikajícího Žanka. Stav 7:0 vydržel až skoro do závěru zápasu.

V 88´ střílel Lovec a jeho míč si hostující obránce stočil tečí do vlastní brány. Vítězství 8:0 bylo naprosto zasloužené. naše branky byly ukázkové a výkon celého týmu byl excelentní (až na to Pacíkovo vbněhnutí do vápna při první penaltě).

Máme před sebou poslední dva těžké zápasy podzimu - v neděli jedeme do rozjetých Hostěradic a na konci října přivítáme až do dneška vedoucí Mor. Krumlov B. Jsou to dvě výzvy!!!

                        (lan)





5 komentářů:

  1. Je to moc pěkný co se mi dneska podařilo je to asi snad můj první hattrick v životě. Ale jde o to že mi k tomu moc pomohli spoluhráči!!! Tohle jsem fakt nečekal a za tu penaltu můžu děkovat Žankovi že mi ji přenechal a Čudlovi že se za mě přimlouval ať ji kopnu a toho si moc vážím kluci moooc vám děkuji🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se připojit i za nás diváky. I my jsme volali, ať to kopeš ty! :-)

      Vymazat
  2. jakej Pacik vbehl do vápna...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať to teda zkusí někdo vysvětlit, proč nebyla uznaná naše první penalta. Možná jsem to napsal nepřesně a Tomovi se omlouvám.

      Vymazat
    2. bohužel,pravidla jsou taková,že pokud vběhne hráč do pokutového území dřív než exekutor PK,tak je to nesportovní chování a žk Mirek

      Vymazat