sobota 12. února 2022

Nový venkovní výtah v Domově a taky výhra v soutěži

Nový venkovní výtah

 Koncem loňského roku jsme začali v našem Domově budovat nový venkovní výtah. Po svém dokončení bude jak nám a našim klientům, ale také návštěvám, sloužit ke zdolání velkého výškového rozdílu při vstupu do hlavní budovy.

 



Na přiložených fotografiích můžete vidět dosavadní postup prací.

                                                                     -chlup-


Zpráva je převzata z oficiálního webu Domova Božice.

Hrubá stavba

Dláždění horní části

Zaskleno


Ke zprávě o budování venkovního výtahu připojuji ještě jednu převzatou rovněž z webu Domova Božice. Je nazván VÝHRA!!!

Koncem roku jsme se zapojili do soutěže pořádané firmou IRESOFT, od které naše zařízení už dlouhodobě používá informační systém Cygnus2. Výhrou měla být výkonná počítačová sestava. Podmínky k účasti spočívaly v zaslání originální fotografie (výše) s reklamním předmětem IRESOFTu a krátkého příběhu ze života (s programem Cygnus v hlavní roli).

Po zaslání podkladů nezbývalo než čekat do 12. ledna na vyhodnocení soutěže, k naší velké radosti byly naše příspěvky vybrány jako výherní. 9. února pak proběhlo předání výhry zástupcem firmy, fotografii z tohoto setkání přikládáme níže. Jsme rádi, že jsme se mohli do této soutěže zapojit; do budoucna se jistě zapojíme i do dalších podobných výzev.



1 komentář:

  1. Takový výtah v domově důchodců tam měl být už dávno,kolik lidí má problémy zdravotní,to se mělo realizovat ještě za pana ředitele Leissera ale tam se řešily úplně jiné věci. Podotýkám že jsem v domově dělala 10 let z přestávkami tak vím o čem píšu.

    OdpovědětVymazat