sobota 19. února 2022

Prakšice příkladem v mnoha směrech


 Páteční fotbalový zápas proti Prakšicím u Uherského Brodu splnil stoprocentně funkci kvalitní zimní přípravy.  Zároveň nám ukázal, že se mladí mohou sejít ve větším počtu u společné zábavy - sportu.

Zápas: Božice - Prakšice 3:3


Fotbalový oddíl TJ Sokol Prakšice/Pašovice je z obce podobné velikosti jako naše Božice a každoročně jezdí na sloustředění do Šanova. V jejich mužstvu nastoupilo 22  hráčů mladších 28 let, a to jim ještě 4 hráči chyběli kvůli nemoci a jeden musel zůstat doma, protože hraje hokejovou ligu. V obci mají dorost v krajském přeboru a dvě přípravky. To by byl můj sen v Božicích!

V zápase samotném jsme odehráli, hlavně díky Pumpidovi, vyrovnanou partii a dokázali jsme stáhnout i  nepříznivý vývoj zápasu 1:3 na zaslouženou remízu 3:3.

Naše góly: Pacík hlavou po pěkném centru Soukiče. Druhý gól přidal Lovec krásnou střelou po pěkném uvolnění se za vápnem a třetí gól přidal s přehledem Žapík z penalty po faulu na Soukiče.

Hrálo se na umělce v Hrušovanech n. Jev.


V sobotu 19.2. nastoupíme ve 12 h proti kvalitnímu rakouskému týmu ESV Sigmundsherberg. Hraje se na nové umělce v Novém Šaldorfu.



                                                                    JiP

Žádné komentáře:

Okomentovat