neděle 2. října 2022

Hledáme fotbalové srdíčko


Ani sobotní domácí zápas nepřinesl kýžené body, a to se soupeřem, s nímž se daly získat. Perfektní report ze zápasu byl publikován na fbc https://www.facebook.com/tjsokolbozice , a tak si jej přečtěte i zde.





Božice vs. Újezd u Brna 3:5
Ani se člověku nic psát nechce. Je to dnes hodně těžká porážka. Říkal jsem si, že to bude hratelný soupeř ze spodu tabulky a on to taky hratelný soupeř byl. Opět jsme se ale porazili sami. Svým ospalým nástupem, spoustou individuálních chyb, jak v obraně, tak i ve středu pole či v útoku.
Chápu, že tyto výsledky klukům nesvědčí jak po psychické stránce, tak ani po té fyzické.
Mrzí mě, že se na hřišti nenajde nikdo, kdo by ostatní svým výkonem, elánem a chutí strhl k lepším zítřkům.
Ani už si nepamatuji zápas, kdy byl naposledy vystřídán někdo kvůli křečím, a ne kvůli špatným výkonům nebo dokonce kvůli nechutí hrát.
Hráč, který má rád fotbal, který postoupil do historicky nejvyšší fotbalové soutěže, jaká se kdy tady u nás v Božicích hrála, tak by měl v sobě najít aspoň kousek toho nadšení, chuti vyhrát, udělat na hřišti pro výhru něco navíc.
Zatím to vypadá, že se nám ta parta rozpadá, že se starší vozí po mladších, i když v mnoha případech zrovna není chyba na jejich straně.
Je težký hledat chyby či přednosti jednotlivců, když se každý zápas nastupuje na hřiště v jedenácti lidech.
Dlouho jsem nemluvil s tolika hráči, aby mi řekli, že se vlastně ani na ten fotbal netěší. Rád bych hodil do placu nějakou radu, jak z toho ven, ale tím si musí kluci projít mezi sebou, SPOLU!!!
Snad se v nejbližší době najde někdo, kdo ten náš smutně vlající prapor zvedne a nastartuje nás k lepším výkonům.
CHLAPI, dejte do toho srdíčko, jaký jste dřív měli. Hecněte se už proboha.

Sportu zdar, fotbalu zvláště!!! 

Žádné komentáře:

Okomentovat