středa 12. října 2022

Soutěž: Foťte pěkná místa Božic i okolí

 


Domov Božice se opět obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci. Plánujeme vyzdobit společné prostory naší budovy velkoformátovými fotografiemi vyvedenými na plátně, proto bychom rádi oslovili amatérské i profesionální fotografy. 

Nabízíme možnost zapojit se do soutěže, ve které autoři vybraných fotografií budou odměněni dárečkem s výrobky našich seniorů a vědomím, že jejich fotografie bude na dlouhé roky zdobit interiér našeho Domova. Soutěžní fotografií se stává každá kvalitní (ve vysokém rozlišení pořízená) fotografie, vkusně zachycující pěkná místa Božic, Znojemska nebo celé jižní Moravy. Každý soutěžící může do soutěže zapojit až 3 svá díla. Fotografie podle zadání můžete elektronicky zasílat do 1. listopadu 2022 na adresu chlup@domovbozice.czke každé z nich připojte krátký popis místa.

Na výběru nejlepších fotografií se bude podílet výbor složený z našich klientů a zaměstnanců. Výherní fotografie budou zvěčněny na plátně, ty nevýherní na našich stránkách. O průběhu soutěže Vás budeme informovat.   

-chlup-

 

Žádné komentáře:

Okomentovat