čtvrtek 9. února 2023

Záměr obce Božice pronajmout prostory sloužící k podnikání. Nabídky do 24.2.2023

 


Záměr obce Božice pronajmout prostory sloužící k podnikání od 01. 03. 2023. Předmět pronájmu: místnosti (prostory sloužící k podnikání) o celkové výměře 64,39 m2 v přízemí budovy Božice č.p. 384, sestávající se z prodejní plochy, skladové plochy a sociálního zařízení, prostory jsou vhodné k prodeji smíšeného zboží


Podmínky pronájmu: cena za pronájem činí 1.680,- Kč/měsíčně (energie: elektřina, plyn, vodné a stočné bude nájemce hradit dodavatelům těchto energií na základě uzavřených smluv), prodej zboží - druh prodávaného zboží musí být uveden v žádosti o pronájem 

Zájemci o pronájem se mohou k tomuto záměru vyjádřit a podat své nabídky, které musejí být doručeny do 24. února 2023 do 11:00 hod. na adresu: Obec Božice, Božice č.p. 380, 671 64.


Původně publikováno 26.1.2023

14 komentářů:

  1. A co třeba využít prostor jako květinářství? Smíšeného zboží je tam dost, třeba by paní Hanka měla o prostory zájem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji......pravdou je, že prostor pro podnikání KVĚTINÁŘSTVÍ sháním MĚCHUROVA HANA

      Vymazat
    2. Také si myslím že prostor by měl být propůjčen někomu spolehlivemu, ochotnemu hlavně kdo je plně k dispozici obci a občanům a to dle mého paní Mechurova je! Je ochotná na zavolání pribehnout a jistě prostor plně vyuzije a hlavně tam víc bude!!

      Vymazat
  2. Dozvěděla jsem se,že p.Kapaňová končí v obchodě u hřiště.Tento prostor by se mohl využít jako květinářství,myslím si že by to potěšilo hodně našich občanů.

    OdpovědětVymazat
  3. Také bych si přála aby tento prostor byl pronajatý p.Měchurové a sloužil jako KVĚTINKA,myslím si,že budou naší občané spokojeni.

    OdpovědětVymazat
  4. Také bych byla ráda,kdyby tu byla opět Květinka.A pokud by tam bylo i dárkové zboži,něco jak má paní Eliška v Lechovicích,tak to by bylo úplně super.Kolikrát potřebuji květináč,substrát nebo nějakou maličkost či dárek a musím kvůli tomu jed právě do Lechovic nebo hůř až do Znojma.

    OdpovědětVymazat
  5. I já chodím k paní Hance nakupovat.Je ochotná vyhovět zákazníkovi a myslím si, že by jí větší prostor pro její podnikání vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  6. Obchod s podobným zaměřením (Dům, dílna, zahrada) už tu máme. To, že je věčně zavřený, je věc druhá. Dříve tam bývalo také květinářství a myslím si, že prostor je na to jak dělaný.
    Nabízený prostor, by se dal určitě využít jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však nikde není napsané, že z prostorů nabízejících se k podnikání se stane kvetinarstvi. I vy máte možnost si na OÚ podat žádost s podnikatelským záměrem. Pokud máte nápad, odhodlani,tak vzhůru do toho. Třeba zrovna vy se stanete 1.3. nájemcem prodejních prostor se zajímavým a doposud neprodávanym sortimentem zde v Bozicich.

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že v Božicích už někdo provozuje služby jako Květinka Hanka.

      Vymazat
  7. Myslíte večné zavřený, si tím pádem věčně nic nekoupime,co právě potřebujeme a když k tomu zmíníme, že zdaleka neodpovídá sortiment nabízeného zboží jak květinářství a zahradnictví o neochote a přístupu k zákazníkovi nebudu řesit ,tak nevim proč tady nemít,co nám tu chybělo.
    Květinářství dobrý nápad!

    OdpovědětVymazat
  8. I me se libi napad vyuzit prostory jako kvetinarstvi .Pani Hanka vzdy ochotna a usmevava se snazi kazdemu vyhovet

    OdpovědětVymazat
  9. Paní Hanka určitě uvítá větší prostor hlavně květinářství provozuje z láskou vždy vyjde vstříc snaží se vždy vyhovět přání zákazníka. Navíc její práce je dělaná z láskou

    OdpovědětVymazat
  10. Květinářství by bylo super.A co vím spousta lidí by si to přálo.

    OdpovědětVymazat